måndag 2 januari 2012

Åhh regnet det bara öser ner....

...nåja ösregn kanske det inte varit idag, men nog har det småpissat mest hela dagen. Men vad gör det när man ändå får vara på jobbet och slipper vara mer än nödvändigt utomhus. Haft en bra dag på jobbet med så där lagom att göra, inte tråkigt men inte heller hyperstressigt.....Trots det var det som om nån stuckit hål i baken på mig och all luft som for ur mig när jag kom hem och middagen var överstökad. Har tvingat mig att vara uppe i småfarten, och nu har min väska ett nytt pennfack....
.
Dagens bild knäppte jag på väg hem från jobbet dagen före nyårsafton. Ibland får jag ta lite irrvägar hem och detta var en sådan dag. Jag åkte runt om Österbybruk som på nått sätt har en speciell plats i mitt hjärta, vill nog fortfarande kalla det hemma trots att jag flyttade därifrån för elva år sedan. Har i flera år velat ta bilder på kyrkor kvällstid när de lyses upp så där vackert av belysning. Nån kyrka letade jag inte upp men jag tog och stannade vid herrgården och brände av några bilder, den är så vacker denna byggnad med sina spöken ;)
Det var allt för idag go vänner!!


4 kommentarer:

 1. Vilken kanonbild du fick!! Vill man hitta fina fotoställen ska man leta i den delen Sverige... Upplands alla bruk och herresäten har en del att ge liksom fiskelägena utefter kusten med alla dess klippor och formationer. Nu blev jag lite lyrisk... men det ÄR fint! Sov nu gott och hämta ny luft!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det vackert, men markerna i Västergötland med murar och enebuskar, ett och annat stenröse och ljungen som blommar i vackraste lila är inte heller fel!
  Vi har turen att bo i ett väldigt vackert land!
  Tack för att du förevigar det.!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Österbybruk väcker nostalgiska minnen. Där var jag på simläger två somrar när jag var 14 och 15 år. Första året bodde vi i den gamla skolan inte långt från Herrgården. Andra året bodde vi närmare sjön där det skulle simmas oavsett vilket väder det var, brrr.
  Men roligt hade vi :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tjusig bild på Herrgården och din väska o nesse är för gulliga.

  Kram

  SvaraRadera