onsdag 31 december 2008

Gott nytt år

Så har snart 2008 gått till ända och dags att börja ett nytt år. Kan lugnt påstå att detta blev necessärernas år, har räknat till att jag sytt 50 stycken i olika storlekar, undrar om jag kan slå det nästa år :) 4 större täcken och tre babytäcken. Ett par löpare och ett par väskor har det blitt. Broderat på ett antal handdukar och babyfiltar, sytt tre par grytlappar. Tror att jag lyckats summerat allt jag sytt under året och det visar ju på att helt på latsidan har jag inte varit.


Här är årets sista necessär:
Inför nästa år är det inte aktuellt att ge nått löfte om att minska UFO eller att sy klart ett projekt i taget. Det tillhör min personlighet att ha många bollar i luften. Tänker inte heller lova att vara ute i god tid med saker för jag måste få ha nån spänning i mitt liv och Mister Deadline måste ju få ha nån att tävla mot. Däremot så ska mina scraps minskas så jag får plats för nya, ska även sy bort lite av det jag har på lager, inte för att det är så stort, men för att det mesta som finns där är fornlämningar från min tidiga karriär och jag är inte särskillt intreserad av historia. För varje tygbit som minskas får jag köpa en ny, tycker jag är ett bra löfte och en bra morot. ANnars har jag varken några tankar på nyårslöften eller planer om vad nästa år ska innehålla. Har inga önskningar om att nästa år ska bli ett bättre år för jag tycker nog att jag haft en bra balans mellan med och motgångar. Nä må mitt år bli så bra att jag nästa nyår kan summera och känna mig lika nöjd med det gångna året som jag gör idag med 2008!

Avslutar med att önska er;


ETT GOTT NYTT JÄVLA ÅR OCH SKÅL TA MIG FAN!!!!!!

6 kommentarer:

 1. Bra sagt! Gott nytt år på dig!
  Själv sitter jag och slöar framför datorn istället för att tänka på att det ska sitta 13 pers runt vårat köksbord om ca 5 timmar.... tur att det är släkten, så jag måste inte vara så pedant :)

  SvaraRadera
 2. Så många necessärer gissade inte jag på, trodde att det kunde vara hälften, så du har varit flitig. GOTT NYTT SYÅR på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gott nytt 2009! Gissningen var inte såå himla tokig, bara 8 i från :o)
  Ha det himla gott och var rädd om håret!
  Många kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. gott nytt år från mig åxå .
  jag som håller på att förbereda maten för kvällen, ganska så trött, e jag nu, eftersom min gamla gubbe fyllde 50 år igår,och vi hade folk här till inatt som var.
  så här sköts de ett par raketer igår kväll redan. Men nu tar vi nya tag, snart kommer barnen plus flera gäster o jag hoppas klara av att va vaken vid 12-slaget.
  Man går väl inte å lägger sig om man har huset fullt hi hi

  SvaraRadera
 5. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dej, men drick nu inte hela Suomi-viina flaskan ensam för då har du ingen vidare början på 2009 flitig har du varit som tusan. Kippis och perkele på dej!!!

  SvaraRadera