torsdag 2 april 2009

Varför?

I höstas när det var dags för mässa så var sonen så oförskämd att han drog på sig en hjärnskakning. Den fredagen fick jag vackert tillbringa på sjukhus istället för på mässa. Nu till helgen är det åter dags för mässa och jag har sett fram emot den, inte för att handla nått, mer en möjlighet att träffa trevliga människor och fylla på med ny inspiration.
I torsdags när jag klev ur bilen på väg till ett möte var där en isfläck jag gjorde en räjel krumbuktum men ramlade inte, fick lite ont i vänster knä men det gick över på ett par minuter. Igår small det till igen i vänster knä och jag kunde knappt gå. Fick tid till doktorn idag som kunde konstatera att det var en sena under knäskålen som blivit skadad. Blir till att äta antiinflamatoriska värktabletter ett tag så att inte skadan förvärras och undvika långpromenader. Suck, mässa innebär ju en hel del gå. Funderar på att leta fram kryckorna så jag kan gå på mässan iaf....

6 kommentarer:

 1. Men finns det inga rullstolar att låna på mässan då??
  Vi är ju många som är där, vi kan hjälpas åt att knuffa runt dig.. *flinar*

  // Linnea

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska leta fram kryckorna. Det hade jag gjort :)

  SvaraRadera
 3. Vilken otur! Jag röstar också på kryckor - klart du ska gå på symässa!

  SvaraRadera
 4. Aj då, vilken otur du har. Leta fram kryckorna så du får komma iväg till mässan. Missa den 2 ggr i rad är inget vidare. Kram!

  SvaraRadera
 5. Näe, fy för sören vilken otur du har! Jag tycker som det andra att du ska leta rätt på kryckorna och pallra dig iväg. Fast jag får ju inte träffa dig... sitter på utbildning hela fredagen och får gå på lördag istället. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 6. Men hallå?! Här händer det grejer medan man är borta minsann! Hur går det med knäet?? Din stackare! Tur ändå att du kom iväg på mässan, vet ju hur mycket du Lskar sånt.

  Hoppas ditt knä är återställt tills kryssningen. Det blir nog svajigt nog ändå, utan kryckor. ;-)

  KRAM

  SvaraRadera