lördag 19 mars 2011

Solen skiner och livet leker

Eller nåja det känns iaf riktigt okej. Hade ju ett spännande möte igår som gav upphov till en hel det funderingar och snurrande tankar. men jag vet att det egentligen inte finns mycket att fundera på. Det är bara att lyfta luren och ringa det där jobbiga samtalet på måndag. Därefter kan jag glädjas åt den här nya utmaningen som helt klart passar mig bättre!!!
Börjar min dag med kaffe;
Sen blir det att djupdyka ner bland lapparna och sy lite.
Med lite tur och skicklighet så åker vi och köper en ny soffgrupp idag, välbehövligt, den vi har såg sina glansdagar för ett antal år sedan...... Nää nu är det tomt i kaffekoppen, så jag ska nog ta och fylla på den så skallen klarnar nån gång....

7 kommentarer:

 1. Jag blir så glad när du är glad
  Ha världens bästa dag :))

  SvaraRadera
 2. Härligt det låter och ny soffa,kul!
  Skall inköpas även här,men vilken skall man köpa?:-)Lycka till.
  kram Gudrun

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra! Här skiner solen också och jag intalar mig också att livet leker. :)
  Vi letar också efter en soffa men Michal och jag kommer inte överens om vilken vi ska välja. Någon dag ska vi väl hitta "den rätte", det sägs ju att "Plötsligt händer det". :)
  Ha en bra dag och helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Skoj att köpa ny soffa, men fy vad svårt att välja. Man kan ju inte köpa ny nästa vecka om man ångrar sig. Ha en härlig lördag! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 5. Ha en solig o bra dag... kram till dej

  SvaraRadera
 6. Vet inte hur länge det dröjde innan KM och jag hittade en soffa som vi kunde enas om, men så är det med de flesta av våra möbelinköp;-)
  Lycka till!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 7. Lycka till med soffköpet och tygdyket.
  Kram

  SvaraRadera