torsdag 10 mars 2011

Pissiblöta

Nu snöar det stora snuskigt blöta flingor och jag sjunger inte "jag ser det snöar" för full hals!! Men jag har ett litet pillimariskt leende och tänker nu jäklar blir det fart på saker å ting! Även om det nu inte är regn utan snö som kommer så är den blöt och sätter fart på smältandet av snön. Kommer nog inte dröja länge innan första tussilagot syns i backen.....Som jag längtar efter våren och med den alla härliga motiv att fånga med kameran..... 
Viruset har fortfarande inte fått nått fäste men lurar bak i vassen, undrar vem som lurar vem i slutänden.... Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och titta på fler avsnitt av JAG...och imorgon Go vänner är det freeeeedaaaaaaaa!!!

3 kommentarer:

 1. Här i sta´n var det soligt och fint på förmiddagen men sedan drog molnen ihop sig och när jag gick hem från första mötet var det snöblandat regn. Fy 17. Men som du säger så hjälper det till att sätta fart på snösmältningen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Här snöade det HELT horisontellt i veckan. Tröttsamt. Fast förra helgen var det sol och korvgrillning på stranden. Dock inte i badkläder... Kram

  SvaraRadera
 3. Här kommer det en jäv... massa snö:(
  Snöhögen på gården är säkert kvar på midsommarafton! Nu är jag så trött på all snö men hoppas att det ändå kommer en vår.
  Ha en skön helg!!

  SvaraRadera