onsdag 23 mars 2011

God onsdagsmorgon!!

Har haft en hyfsat jobbig natt med många störningar, men med riktigt starkt kaffe i muggen så känns det som om det löser sig ;) Nu börjar alla bitar falla på plats och de som bör få veta hur det ligger till med saker och ting vet det. Så nu kan jag nog berätta lite mer. Mitten av april skulle jag börjat på ett äldreboende, men det är uppsagt innan jag ens började, att ringa och säga upp mig är en av det jobbigaste saker jag gjort i mitt liv. Kommer att noga akta mig för att göra nått liknande igen!!!Men jag kände det som om jag inte hade nått val eftersom jag fått ett så spännande erbjudande. Min uppsägning från landstinget är återtaget, men jag ska jobba på en annan mottagning än den jag är på nu. Något kortare restid och ett spännande jobb.Det är ett specialteam för patienter med dubbeldagnoser. Ska bli jättekul och jag längtar efter att få börja.
Nu är det dags att köra grabbarna till skolan och sen hugga tag i skrivandet, var hos min examinator igår och hon hade många synpunkter som ska rättas till. Ikväll ska jag på allvar börja med mitt syrum, känner bara att jag har ett stort stort behov av hyllor, får försöka jag efter sånna i helgen.....

6 kommentarer:

 1. Det är komunen i ett nötskal!!!Tur att det löste sig för dig.lycka till!!Kram

  SvaraRadera
 2. Grattis! Spännande med ett nytt jobb (säger jag som jobbade i drygt 36 år hos samma arbetsgivare tills jag gick i pension).
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis Lizzan, hoppas at det kommer at bli et bra jobb.

  kram

  SvaraRadera
 4. Det kommer att bli bra!
  Starkt gjort att du tog tag i det INNAN du hann börja!
  Ha en fin dag!
  kram Maja

  SvaraRadera
 5. Lycka till med nya jobbet!!
  Det var starkt gjort att säga upp dig innan du börjat.'Kram Maria i Falun

  SvaraRadera
 6. Lycka till med nya jobbet, det låter riktigt spännande! Är det dubbeldiagnoser som i missbruk? Min man driver ett hvb-hem för dubbeldiagnosticerade men där är det mer utåtagerande.
  Lycka till även med blivande syrummet, det låter som en utmaning. =)
  Kram

  SvaraRadera