lördag 26 mars 2011

Lite svar på kommentarer och annat......

Har precis skickat ut mina skogshuggare i skogen, ska röja lite här i syrummet innan jag far ner till byn och köper lördagsgodis och korv. Sen packar vi matsäck och ger oss ut i skogen och tittar så att de inte skövlar för mycket. Släpar och eldar lite ris, grillar korv och har den allmänt trevligt. Ikväll ska jag se om jag kan få igång Brothern att sy med, vore trevligt att ha och växla mellan, brodera vill den ju iaf inte längre. Ska försöka spara och gneta ihop till en nya broderimaskin till hösten, för jag saknar verkligen broderandet.
Gudrun undrade om mitt trådställ till QE, jag använder det så gott som jämnt, och jag tycker det är kanonbra och väl investerade pengar. Den ingår inte till broderienheten utan man köper den lös och som sagt jag älskar min!!
Maja undrade lite fint om jag inte känner sylust nu när jag städar och plocka, på den frågan finns bara ett svar; OOOOOO JAAAA, jag hittar massor av tyger jag vill göra nått av, flera pågående projekt jag vill färdigställa. Men jag sitter på fingrarna, måste se till att röja lite till innan jag kan sätta igång, men ikväll ska jag banne mig sy nått!!!

5 kommentarer:

 1. Verkar som Du får en trevlig dag i skogen. Tack för titten hos mig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh så vårligt med de färgglada blommorna!
  Låter som ni ska ha en trevlig dag i skogen - det var längesedan skogspromenader gällde....suck...
  Kramiz o ha det så skönt!!!

  SvaraRadera
 3. Tack för svaret ang trådställningen. Så bra den verkar vara och den skall jag köpa.
  Ha det gott i skogen.Låter jättehärligt!
  kram Gudrun

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni får en riktigt härlig dag i skogen och att du får fullt av energi till en sykväll.
  Kram

  SvaraRadera
 5. låter mysig med en skogsmulledag.
  Här har de blivet ett besök i en blomsterträdgård å sedan en sväng till ena syrran. Nä nu blir det nog att virka några varv på sjalen ikväll till tvn.

  SvaraRadera