onsdag 23 mars 2011

Pigg för min ålder.....

...97,5!!! Började dagen med två timmars slit med PM, sen ut på promenad för att friska upp huvvet lite. Därefter läsandes i vetenskaplig metodik böckerna. Ju mer jag läser desto mer förvirrad blir jag!! När jag givit upp för daen så fick köket sig ett ansiktslyft och därefter gick jag loss på det blivande syrummet. Plockade fram en bokhylla från gömmorna som får duga tills vidare. Inköp av nya hyllor får bli en senare fråga, men definitivt inte en mycket senare fråga!! Känns som om ju mer jag försöker att få ordning desto mer kaos blir det, men det är ju lite som jag funkar ;) Hittade i alla fall sminkväskan jag sydde i helgen, så nu är den fotad!!
Ibland är min familj billig, riktigt billig, idag var ett sånt tillfälle. Batterierna till min blixt var helt kaputt och det var oxå det storpack med batterier som jag köpt till blixten. Grrrr, bäst att köpa nya imorgon och dem kommer jag gömma i mitt kaos, så det så!!!

8 kommentarer:

 1. Du lär dig!
  Trodde att alla mammor har en egen batterigömma!
  Mina AAA batterier till Mp-3 spelaren står på 3:e hyllan till höger mellan två burkar. Bra att någon annan vet det NÄR jag glömmer bort vart jag lagt dom.
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Här frågas det om allt, även batterier. Det dummaste barnen frågar är om dom kan öppna ett nytt korvpaket!! Är det andra tomt så....

  Vilken härlig nesse du har gjort förresten.

  SvaraRadera
 3. Din nessä är verkligen läcker Besvärligt d
  Det där med batterierna.
  Mina ligger i kylskåpsdörren i en liten tom plastlåda typ Rydbergs röbtssallad
  Kanske ett tips.

  SvaraRadera
 4. Jättesöt nesse.
  Vi har våra batterier i kylskåpet men sedan sönerna flyttat är det ingen större åtgång. Till kamerorna har jag uppladdningsbara batterier.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så läcker necessär.Rymlig och härlig.
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg nesse du gjort.
  Kramiz

  SvaraRadera
 7. Köp en omgåmg laddningsbara batterier av god kvalitet, kamerabatterier går det hur mycket som helst av annars.

  SvaraRadera