tisdag 15 mars 2011

Idag har varit....

...en riktigt riktigt bra dag, började med att vakna till solsken. Kände hur ljuset spred sig i min kropp och alstrade glädje. Har varit mer än lovligt galen på jobbet idag och jag snuddade nog gränsen för att sättas i madrasserad cell, men va fan det bjuder jag på ;) Väl hemma stressade jag på med ändringar av mitt PM och det är nu skickat till både handledare och examinator, den senare ska jag träffa imorgon, men jag tror att vi får lov att boka ny träff till senare. Kände mig nöjd och glad över min dag och surfade in på ett av mina favvoforum. Där läste jag nått som fick det tåras i ögonen och det snördes ihop i bröst, kände inte kvinnan i fråga men hon var en eldsjäl och har gjort ett stort avtryck hos mig för sitt engagemang. R.I.P!!! Unga människor ska inte behöva ryckas från sina kära på detta sätt!!
Trots denna lessenhet så känner jag att det här är en bra dag för jag vill att den ska vara bra!!!


P:S Tuttarna är nu nymanglade och det gick riktigt bra, de har återtagit den form de ska ha och de ömmar inte ett dugg..... DS

4 kommentarer:

 1. Det är tisdag!!!
  Skönt att dagen varit mest bra!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 2. Skönt att det gick bra med "manglingen". Ibland känns det som om de håller på att slitas loss från kroppen och man väntar sig nästan att de ska hänga som ett par platta taxöron när man släpps loss.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja var inte dagen i går fin, solen skinte her i Halden och min hund och jag gikk mange turer i går.

  kram från audi

  SvaraRadera
 4. Jag krysser mina fingrar for deg at det går bra.
  jag fikk sendt av gårde før detta följde med,

  kram med önske om en god onsdag Lizzan

  SvaraRadera