lördag 31 december 2011

Sista december

Så har jag då vaknat för sista gången detta år, 2011 sjunger på sin sista vers. Ser att det är ett frostigt landskap utanför mitt fönster, ska bara se till att få i mig det nödvändiga kaffet, sen ska jag ta och ut med min Canon och skjuta av några skott innan all frost givit sig av.
Om jag nu ska summera detta år så sömnadsmässigt har jag väl inte mycket att skryta med, inte mina mått mätt, men i genomsnitt har det väl blivit en sisådär 4 klara saker per månad i både stort och smått. Men jag har ju istället kommit igång på allvar med fotograferandet som ändå varit ett intresse i perferin.
Sen har jag ju mina tjejer som tar en del av min tid, eller rätt mycket för att vara närmare sanningen. Dessa troll är minsann inga lugna soffpotatisar, även om de tycker om att få ligga nära. Prinsessan har nu hunnit bli två år och faktiskt lugnat sig något, men sina prinsessfasoner har hon kvar ;)
Kira den lilla Hulliganen sätter fortfarande sprätt på tillvaron och har inte alltför god kroppskontroll, dessutom är klorna vassa. Tur att hon ändå är så söt och har sin enorma charm.....
I Januari släpade jag fram fem projekt till årets Lista , dessa skulle prioriteras att bli klara. Ska så att säga blev det bara två av dem som är helt klara. Denna Picnicduk;
..och den här duken till campingbordet;
Detta härliga scracpstäcke är ju iaf toppen så gott som klar till;
Hoppas på att det blir helt klart under 2012 istället. Nyårsafton skall detta år firas i lugn och ro med familjen, hemma. Känns som ett bra val, särskillt för tjejernas skull. Så mycket raketer och smällar fyras ju inte av här hemma som det görs i byn. Nu har jag under tiden som dessa rader skrivits pimplat i mig tre koppar kaffe. Det börjar ljusna ute och tjejerna gör sitt bästa för att riva huset. Så nu ska jag dra på lite kläder och rusta mig för en sväng i naturen!!
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA GODINGAR SOM STÅR UT ATT LÄSA MITT SVAMMEL!!!!!

11 kommentarer:

 1. Gott Nytt År till dig också Lizzan!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Det är roligt att läsa ditt "svammel".
  Gott Nytt År önskar jag dig och de dina. Vi kanske ses på mässan i februari.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År till dig och din familj Lizzan! =D
  Det är väl inte illa pinkat att ha blivit av med iaf 2 UFO:n, det vete sjutton om jag blivit. Ska kolla av läget nu i januari. =)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År önskar jag dej också,
  och du, svamla på, för det är så trevligt att läsa ocm dina bravader med symaskin, vovvar, kamera och morgon(måndags)-humör;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Ditt svammel är inte värre än att jag står ut med det... sanningen att säga så tycker jag att det är roligt att läsa!! Sen har vi ju allt du hittar på att sy (undrar hur mycket scraps du har egentligen?). Ditt vilda skjutande i skog och mark är inte så dumt heller... så du får stå ut med att jag fortsätter att titta in mest varje dag!
  Gott Slut och Ett Ännu Bättre Nytt!!

  SvaraRadera
 6. Tack det samma! Vi läsare har väl ett val? Tycker vi att du svamlar för mycket är det väl bara att låta bli och titta in! Själv tittar jag gärna in för att se vad du och de dina hittar på. Keep up the good work! P&K Gunilla G

  SvaraRadera
 7. Vi håller oss också hemma!
  Jag mår kass, men mest är vi hemma för det skjuts konstant med raketer.
  Ditt "svammel" är helt OK med mig!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Glömde att önska dig och de dina
  Ett Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej, roligt att hitta hit. Så mycket fin du gör. Sparar dig så jag hittar tillbaka. Ditt skraptäcke vill jag se klart. God fortsättning

  SvaraRadera