lördag 10 december 2011

Tyst har det varit....

...från mitt hörn. Har som inte tyckt att det finns så mycket annat att skriva om än att jag sover, hostar snörvlar och tycker allmänt synd om mig själv. Nu känns min bakdel riktigt öm och hälarna när att spricka av allt tryck, dessutom är jag livrädd frö lunginflammation så idag tänker jag försöka vara på benen så nog det går. Kanske inte blir några slitsamma betungande arbetsuppgifter, men lite skoj saker som inte kräver så mycket ork ska jag ta och fixa med. Först lite mer kaffe i kroppen så att det blir klarare i knoppen ;)
Häromdagen kom min julklapp, den där bästa som jag köpt till mig själv; Photoshop Elements 10, jätteskoj men massor av nytt att lära sig. Det har ju som passat bra att pyssla med sånt när kraften tryter, dessutom finns det ju tips och trix på nätet så att man kommer vidare lite smidigare.
Är sugen på att sy en ny löpare till köket, kanske dags att åter plocka fram det här mönstret och sy en till, i andra färger då förståss;
Eller kanske en bättre ide att sy klart nått av det som ligger och skvalpar.......ja ja vi får väl se vad det blir denna alldeles gråa trista lördag.....

6 kommentarer:

 1. Byt ut kaffet mot honungsvatten så lättar hostan. Vattnet får inte vara för hett för då försvinner det nyttiga i honungen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag vet hur det känns! Ynk, ynk, här också.
  Håller med föregående kommentar. Honungsvatten är bra!

  SvaraRadera
 3. Elements är jättebra!! Det är en del att lära sig... men ROLIGT. Jag har haft det under många år men har inte köpt 10:an än. Lycka till med din nya leksak... akta så du inte fastnar på stolen bara!
  Krya på dig
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken fin löpare Du har.
  Tråkigt att förkylningen hänger i.
  Ha det så bra Du kan.
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 5. Jättefin löpare du gjort..
  mvh. Lisbeth

  SvaraRadera