fredag 16 december 2011

Äntligen Freedag!!

Den alltid så efterlängtade och underbara veckodag, då man vet att nu är det sista gången denna vecka som jag måste slita mig ur sängvärmen. Dessutom kommer bonusbarnen denna helg och huset blir fullt av liv och rörelse. Underbart!! Kanske skulle behöva ta en sväng till Bauhause och köpa nån mer ljusstake och stjärna, kan inte förstå var de tar vägen, finns alltid mindre än vad jag trott. Stjärnan som jag hängt upp i köket hade smaskiga mumsiga kablar tyckte Lillterroristen så hon tog sig en tugga.....
Igår var jag på ett uselt humör redan från morgon, blev något bättre under dagen men aldrig riktigt mitt vanliga glada jag. Som tur var så kom ett paket med två bestälda böcker och en eländig dag kändes genast lite bättre ;) Sussie (Skylthäxan) har uppmanat till en utmaning på facebook, att sy av scraps ur boken scrapsbasket, så jag var ju bara tvungen till att beställa boken. Nu tycker jag nog inte att quiltarna ser särskillt scrappiga ut, dessutom sys dem av 2½ remsor och så stora scraps har jag inte, men jag ska nog försöka skrapa ihop en quilt eller två i alla fall, det gör det ju ännu mer till en utmaning ;)
Ha en bra fredag och ta´t lungt med både pepparkakor och glögg, för mycket pepparkakor kan sätta magen ur spel och för mycket glögg kan sätta balans och syn ur spel ;)

6 kommentarer:

 1. Du har alltid så bra råd att komma med!!!
  Här äts inte pepparkakor och tyvärr dricks inte glögg, men tänk om någon kunde komma med en stor kopp kaffe och en skinkmacka!!!
  Ha en bra dag!!!

  SvaraRadera
 2. Du kommer lätt kunna skrapa ihop till några kviltar och sen skulle du få problem med skrapet så hojta så donerar jag genast :0)
  Kramen/Sussie

  SvaraRadera
 3. Har också beställt boken och se'n får jag se om jag "hoppar på" utmaningen. Med tanke på storleken på min scraps så kanske det blir en minikvilt :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Viktiga saker att tänka på så här i juletider minsann! Benbrott eller magsjuka vill vi ju inte ha nu... eller ens någonsin! Att käka kablar går väl an... om de bara inte slutar i två hål i väggen. Jag tog skruvdragaren jag!

  Ha en härlig helg med bonusbarn och huliganer
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har precis rensat bland mina scraps så idén om ett scrapstäcke kom ju som på beställning.
  Hmm.. undrar om jag inte ska beställa den där boken jag också. =)
  Kram

  SvaraRadera