lördag 15 januari 2011

Årets lista

Nu har jag tagit mig tid att fundera och dragit fram de projekt som ska prioriteras i år. Lite fegt kan tyckas att det bara är fem stycken. Men det beror på att det som visas SKA iår bli klart och sen finns det en del projekt i tanken som måste få bli klart oxå. Sen ska väl erkännas att det är lite mer än vanligt kaos hos mig just nu på grund av omflyttningen så jag hittar inte så mycket ;)
Först ut ett projekt som följer med från förra året, min A5, block från det roligaste och mest utmanande blockbyte jag varit med om. Dessa block har inte blivit klart för de har inte talat om för mig vad de vill bli, men idag när jag tog fram dem så viskade de vad de funderat på under året i lådan. Så nu ska jag starx se till att sätta fart och det ska vara klart tills jag flyttar in i mitt syrum på övervåningen.
Nästa quilt är ett picnic täcke av scraps, lär ju bli klart till sommaren;
Ett annat scrapsprojekt som måste bli klart till sommaren är den här duken, den har jag gott hopp om att snart bli klar med eftersom jag suttit och sytt på den nu på morgonen.
Ännu ett täcke som andas sommar borde väl kunna bli klar snart, ska ju bara skaffas vadd och baksida ....
Skrev iofs att alla dessa projekt ska bli klara men det är inte riktigt sant, denna sista är ett långtisdprojekt, tror jag men man vet ju aldrig. Scraps i mängder handlar det i alla fall om;

Sen har jag fyra saker på gång till FQ, och ett STORT mycket hemligt projekt som jag hoppas kunna presentera till sommaren. Som vanligt hur mycket som helst på gång och alldeles för lite tid att sjösätta allt....Ja ja det ordnar sig nog, brukar ju göra det.... Nu är iaf projekt slåss på ICA med alla andra lördagshandlare och sen blir det projekt lunch till alla mina fem barn!!
P&K tills vi hörs igen!

9 kommentarer:

 1. Kan vara smart att ställa lagom med krav på att göra klart. 5 projekt är rimligt att lyckas med. Ha en härlig lördag med alla barnen! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. A5:orna bara måste du sy färdigt. De är helt underbara. Ja, de är ju de andra, mer eller mindre färdiga projekten också.

  Hoppas lusten att sy just på dessa saker infinner sig ofta.

  SvaraRadera
 3. Så klokt att inte planera för många projekt i huvudet. Det som blir utöver dina fem är ju ren o skär bonus!

  SvaraRadera
 4. Mycke läckert du har i gömmorna men är nyfiken var du har på g för FQ.

  Kram

  SvaraRadera
 5. OJ vad mycket fina saker det ska bli!! Den som hade den energin ändå....
  Du kommer säkert att få klart dina projekt , det är jag övertygad om!
  Kramiz o hoppas det går bra med allt!!!

  SvaraRadera
 6. Roligt blockbyte..kul att se ditt projekt klart!!lördagskram

  SvaraRadera
 7. Skönt att ha rimliga krav på sig själv! Ska bli roligt att se de färdiga alstren!
  Lycka till!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 8. Härliga scrapstäcken. Gillar så´na glada tyger.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Tänk om man ändå hade blott hälften av din energi, då skulle det hända nåt i mitt syrum också.

  Kram Agneta

  SvaraRadera