tisdag 27 december 2011

Åter till vardagen.....

...eller i alla fall i fyra dagar. Hade det riktigt bra på jobbet idag, lagom lugnt och lagom att göra. Trots detta var jag trött vid hemkomsten, tur att ljuset snart återvänder och därmed även kraften. Nu däremot känner jag mig pigg vilket inte verkar så bra för framtiden, i alla fall inte för morgondagen ;)
Har sytt lite, närmare bestämt 8 niorutor, kanske jag snart har det som krävs för att få ihop en quilt, ska bara renskära för att lägga ut dem och se hur långt det räcker, fast det får allt vänta tills i morgon.
Några bilder från gårdagens tur har fått sig en omgång bildbehandling....Drog ju på mig regnbyxorna även igår och tog mig ut på jakt med kameran i högsta hugg, gick denna gång åt ett annat håll och trots att jag inte gick långt från hemmet så hittade jag motiv jag inte tidigare sett, denna traktor till exempel;

Ännu en minvärld där det säkert bor tomtar;
Små tunna pinnar rakt upp mot solen....

Hittade även grannens häst som tycks skratta åt mig där jag ligger på backen under honom med en stor svart låda i ansiktet....

Väl hemkommen var inte mina kängor de snyggaste....
Men vad gör det när jag lyckades skjuta av några skott ;)
Nu ska tänderna borstas och kroppen förpassas till sängen....imorgon är det ju redan Lilllördag och då vill man ju vara pigg och utvilad ;)

3 kommentarer:

 1. Det gäller att hitta glädjeämnena du Lizzan!! Skönt att du gör det. "Skjut av" några åt mg också så kanske min lust vaknar igen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder du tagit.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så härliga bilder!
  Gillar verkligen!
  Kram

  SvaraRadera