tisdag 2 augusti 2011

Tisdag är....

...verkligen en riktig skitdag!! Köpte min fåtölj idag, glad och lycklig för det, längtade riktigt efter att få städa och gör plats för den. Det envisa karlskrället jag lever med ska bära in den själv och tappar naturligtvis taget så att ett ben går sönder och även min glädje.
Så nu sitter jag här sur och grinig och hela dagen känns som en meningslös jävla röv-dag. Klart det går att fixa ett nytt ben, eller byta alla fyra. Men jag vet ju precis hur det blir, vi har en toalett på övervåningen som det blev vattenskada i precis innan vi skulle flytta in, allt som behövs för att fixa till det inhandlades och den skulle bli klar sen....den är fortfarande inte klar.... Så min fåtölj lär ju inte bli lagad under de närmaste tjugo åren!!!

6 kommentarer:

 1. Neeeej...lever du också ihop med en sån? Medkänsla-kramar i massor -och du, ska vi ha något gjort får vi nog göra det själva eller vad tror du? ;o)

  SvaraRadera
 2. Neej, men vad synd, förstår om du är ledsen i ögat! Kram..Immi

  SvaraRadera
 3. Aha en sån med hullingar på tummen.
  Själv är bästa dräng! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Usch så trist!
  Ställ fåtöljen så att han måste kliva runt/flytta på den varje gång han ska passera så kanske den blir lagad lite snabbare.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nog kan man hålla sig för skratt vid såna tillfällen... kanske skulle du byta till två 25-åringar ;) Köp både ny bil och mera "skit"!! Wivis råd var bra tycker jag!
  Kram

  SvaraRadera
 6. hmm men såå typiskt.
  Ja jag kan ju inte ge dej ett råd som en fd granne jag hade förr.
  Hon fixa till så gubben var tvungen att göra något på direkten. Hon ville ha en ny altan ja han med förstårs.Men de hände inget på flera år.. föränn den dagen han kom hem från jobbet.Då hade hon och sonen sågat itu den gamla altanen med motorsåga fniss. Nu skall väl inte du ta fram motorsågen då blire ju ingen fåtölj alls för dej, hmm finns kanske lösa fåtöljben på ikea. Men som sagt tipset att han hela tiden får flytta på fåtöljen är nog bästa rådet du fått här hi hi,, kan inte annat än skratta åt det här. Men jag lovar... jag vet hur de brukar vara , min S är ju likadan.

  SvaraRadera