fredag 26 augusti 2011

Att göra....

...ingenting kan  vara slitsam syssla för en totting som mig. Men nu tar jag och övar mig så gott jag bara kan. Nackvärken känns nämligen som den kommer från den varma underjordiska platsen som folk skyr. Dessutom orsakade den yrsel i onsdags och jag fick flera otäcka attacker. Bilen fick stå kvar på jobbet och KG kom in och hämtade mig. Var till doktorn på kvällen som konstaterade att det var nacken som spökade, nu ska jag söka upp en naprapat eller sjukgymnast för att få lite hjälp. Men det får bli nästa vecka eftersom jag sitter hemma utan bil och ser till att göra ingenting för att vila upp mig ordentligt. Börjar faktiskt redan känna skillnad och ser fram emot jobb på måndag. Tycker verkligen inte om att vara så här handikappad, har så mycket jag skulle vilja sy och föra. Men fota blommor med ett stativ det kan jag iaf, alltid nått att roa sig med ;)
Ha det gott go vänner!!

5 kommentarer:

 1. Njut, jag vet att det inte är lätt men det är någon form av mening med det också. Är man glad för att göra mycket och ofta så brukar det vara svårt att njuta av ingenting men din blomma i inlägget är ju någonting som man verkligen kan njuta av. Kram

  SvaraRadera
 2. Oja, fortsätt att ta bilder. De är så fina.
  Nackvärken säger dig nåt, men vad?

  SvaraRadera
 3. Ta hand om dig!
  Skönt att du tagit första steget till bättring!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Aj aj. Tur att du kan fota lite i alla fall.
  Krya på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi måste alla nån gång lära oss att lyssna på kroppen när den säger att nu är det nog! Din skada kan inte ignoreras längre... så sök den hjälp som står att finna och det NU. Dina bilder är härliga och hjälper dig säkert igenom det här.
  Skicka mig din mailadress... jag har nåt som du visst vill ha!
  Kram
  Bibbi
  Bibbi

  SvaraRadera