onsdag 10 augusti 2011

Hjäääälp......

....var är min syånga??? Vill så gärna sy men det som att energin att komma igång försvann när jag städade rummet. Har slitit fram massor av tyger men inget som ropar vad de vill bli. Det som brukar få igång mig vid sånna här tillfällen är att köpa mer tyg, men det tillåter inte ekonomin ( inte platsen i mitt rum heller....). Och där slog tydligen nått till, jag böt sida och glömde av att fortsätta skriva. Nu är det onsdagmorgon och idag kommer det bli en tung dag, mycket tung dag. Har sovit uruselt, hade svårt att somna och sen vaknade jag typ en gång i timmen. Tänker tvinga iväg mig till jobbet men kommer nog åka hem tidigare för att sova. Det är min wiplash från bussolyckan i december som spökar, har senaste veckan haft gräsligt ont, funderar nästan på om jag borde uppsöka doktor. Vi får väl se om det blir bättre snart. Tog mig en pomenad igår och eftersom granntjejen var så snäll och talade om för mig var jag tappat mitt objektivskydd så fick det bli en sväng i skogen. Därefter en liten fotostund med hästen Brian som fick sin kvällsmat, ganska förnöjd när maten är slut...

Närbild på ögat, en sån bild ska jag ta om vid tillfälle, blev som inte helt nöjd.....
Nu börjar det dock bli hög tid att åka till jobbet, ska var på i Gottsunda på förmiddagen men måste hinna förbi Portalen (där jag jobbar nu) och hämta lite saker...... Önskar eder alla en fröjderfull onsdag!

9 kommentarer:

 1. Klart att Du skall gå till doktorn. Ta väl hand om Dig skall Du se att också sylusten kommer och knackar på.

  kram

  SvaraRadera
 2. Har man ont (riktigt ont) brukar även roliga saker kännas mindre roliga för ett tag. Gå till doktorn och se vad de kan hjälpa dig med! Var rädd om dig! Kram

  SvaraRadera
 3. Vaknade till åskmuller och är "lullig" i huvudet!
  Så här ska "fröjdas"!!!
  Följ din magkänsla, har du börjat tänka doktor så kanske det är lika bra med ett besök!
  Vad gäller sy lust.
  Sy något med benrangel på, det brukar ju lätta då; eller?
  Hoppas att dagen blir bra-trots allt!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Klart du ska till läkaren...
  din och mångas sylust ligger nog lågt den här årstiden... inget att oroa sig för, den kommer alldeles säkert igen. Handla tyger under tiden:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Har man ont så blir man trött och tji,,,kanske därför sylusten är borta.
  Recept ,,ta en sväng om vårdcentralen!!

  Du kan få ett annat recept på posten om du vill,,men då måste du sy!!??kram på dig

  SvaraRadera
 6. Gå till doktorn så kanske det onda försvinner och sylusten kommer tillbaka,
  Kram

  SvaraRadera
 7. Dra inte med din skada utan att söka hjälp!! Men du vet säkert det redan och väntar ändå. Nackskador ger ett eländigt lidande så kolla upp det så fort du kan. Jag vet!!
  Kram
  Bibbi

  SvaraRadera
 8. Det blev intressanta hästbilder, jag gillar den med tungan hihi

  SvaraRadera
 9. och schas till doktorn! På en gång!

  SvaraRadera