lördag 13 augusti 2011

Lördagmorgon....

Somnade tidigt igår och det belönas idag, känner mig riktigt pigg och utvilad. Låg och mornade mig länge med kaffekoppen i högsta hugg, blev dock byrskt uppryckt av att det knackade på dörren vid åtta. Det var KG som kom hem för att byta bil, de har fotbollsläger i helgen och han sov i husbilen, men eftersom de ska iväg på aktiviteter så är det bra med en mindre och smidigare bil ;) Jag har iaf hunnit ut med sopor, plockat undan på bänken från helvetet (i köket), slagit igång tvättmaskin, plockat undan i hall och badrum, tagit in ved, slagit igång pannan och ätit frukost. Nu väntar jag på att det ska bli så varmt i pannan att jag kan ta itu med disken och därefter blir det matning av herr Brum och torka golvet. Hoppas vara klar strax före elva, då tänkte jag åka upp och se hur killarna har det. Sen tror jag att det blir en sväng på auktion och städa av övre planet. Sen vill jag sy, känns som om det var alldeles för länge sedan.......Just det jag har ju faktiskt även hunnit med att beställa tyger från Lapp-Elisa........ Ha en trevlig lördag go vänner!

8 kommentarer:

 1. :-))
  Flitigt värre... mysigt med tygbeställning

  Kram o ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att vakna utvilad en lördagsmorron! Behöver ta hand om trädgården idag, men jag väntar tills det blir lite varmare. Ska nog ta en vända i syrummet innan dess. Ha en bra dag! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Du har allt en del att stå i innan du kan känna dig ledig nog att "slå igång" symaskinen! Det kanske inte är så konstigt att du har ont! Lite vila är aldrig fel du Lizzan! Men det är bra att du fått sova trots allt!
  Ha en underbar dag
  Kram Bibbi

  SvaraRadera
 4. Glömde ju...;) Tack för nyckelgömman som jag hämtat hem idag! Den är fin!

  SvaraRadera
 5. Verkar som energin är tillbaka på topp igen. Härligt. Kram Gun

  SvaraRadera
 6. Full fart efter din sovmorgon :-)
  Glöm inte att "bara vara" emellanåt.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Ha en bra dag ,,du också!!Kram

  SvaraRadera
 8. Kom ihåg att det finns en Lizzan att tänka på också, men jag antar att det är det du gör när du spurtar runt i livet!
  Kram

  SvaraRadera