måndag 8 augusti 2011

Måndag Måndag Måndag

Ja faktiskt hela dagen kommer det vara måndag. Vet inte riktigt vad jag känner inför det faktumet, men det är väl inte mycket att känner efter bara äta sin frukost, åka iväg och bita ihop. Lite typiskt måste jag få säga att jag tycker det är, solen sken och det var varmt hela förra veckan, när helgen kom mulade det till och igår regnade det så gott som hela dagen. Slår upp mina gröna idag och då är det minsann klarblå himmel och solsken, Tack för det förbannade vädergubbe!! Igår var jag trött hela dagen, hade ett fasligt sjå att hålla mig uppe på benen, fram ligg läggdags, då minsann piggade jag till mig och det var inte lätt att somna....
För ett tag sedan fick jag ett kuvert med överblivet block och några tygbitar från Carina, det är meningen att de ska bli till ett pyttetäcke. Plockade fram dessa igår och funderade på hur jag ska bygga vidare, har fortfarande inte kommit på nån lösning, men den kommer nog....
Funderar även på hur jag ska få ihop dessa tyger till en tjejquilt......
Det svåra är inte att få ihop dem utan att välja mönster, men det löser nog sig det med till sist..... Nu ska jag inte fundera så mycket utan se till att komma iväg till jobbet!

4 kommentarer:

 1. Visst är det typiskt att vädret blir fin när jobbet börjar. Nästa vecka börjar jag och då kommer den "riktiga" sommarvärmen, som alltid när skolorna startar.
  Du fixar alldeles säkert ett fint pyttetäcke av dina tyger :-))
  Kram till dej!

  SvaraRadera
 2. Snygga "tjej"tyger. Ett enkelt mönster där man slipper hörn som möts är rektanglar (se min blogg 15 juli) men utan de smala remsorna emellan. Dem sydde jag till för att mina tyger var så stormönstrade. Jag ska sy ett täcke till barnbarnet i bara blå tyger och storlek på rektanglarna ca 14x28 cm. 28 cm har jag valt för att jag har flera 30 cm bitar på hel bredd.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här luras vädret också-Vid lunch och Rajas promenad spöregnade det på vår baksida. Jag gick in och tog på gummistövlar och regnjacka. När jag går ut på framsidan så har det slutat regna!!! Det tog bara en halv minut att gå genom huset och få på kläderna!!!
  Hoppas nu att du har haft en bra måndag!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Glömde ju att skriva att det var snygga tyger, men det vet du väl redan;-)
  Kram igen

  SvaraRadera