lördag 27 augusti 2011

Det bidde visst en till...

Hade ju färdigskuret till ännu en och kunde inte låta bil att svänga ihop en till necessär. Den här skar till i det mått det ska vara men sydde den lite högre, gillar formen mycket så det kommer nog bli ett gäng bara min kropp blir som den ska igen.

Det gav mersmak och jag vill så gärna sy mer, men nu får det räcka för idag, snart dags att dra fram madrassen och lägga mig på rygg med en bok i näven. Har läst Scott Kelbys tre böcker om Digitalfotografi en gång, så det får bli att läsa dem en gång till. Denna gång ska jag ha penna och anteckningsblock och skriva ner de tips som jag anser användbara. Anteckningsboken kan jag sen ha med mig ut på mina fotorundor och komplettera med mina erfarenheter.
Det har väl inte undgått någon att vi kallar vår hund för Prinsessan, det är inte ett hlt ogrundat smeknamn. Idag  fick jag hastigt och lustigt för mig att grilla köttet istället för att steka, orkade inte springa ner i källaren med kabeln till tändaren så jag drog den fån hallen istället, (den hängde ca fem cm upp i luften). Började sen skära köttet och min vana trogen ska jag bort slamset och ropade på Lilo, hörde ett gnäll från hallen, där satt hon bakom sladden och full komligt vägrade gå över ladden, det är ju ovärdigt en Prinsessa av hennes rang, så hon tjöt och väntade på att någon skulle ta bort hindret. Hjälpte inte ens att jag la en bit kött på golvet.....
Jisses vad kan man annars säga ;) Nää nu tar jag och stänger butiken för idag! God natt!!

12 kommentarer:

 1. Det var allt en ynklig liten köttbit du lockar med! Men sladdar är lika farliga här hos oss. Kan det vara nån gammal vetskap att de ska passa sig för ormar... kanske?!
  De bästa böckerna har du ser jag!
  Sov Gott
  Bibbi

  SvaraRadera
 2. Läcker nesse!
  Hihi, en sån prinsessa har jag också haft. Fast om hon trodde att inge såg, då gick det minsann bra! Har planer på att köpa Kelbys böcker jag med, men velar om jag ska köpa dem i paket eller en åt gången. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Så härlig din necessär blev! Du skriver att du gör den högre, hur menar du då? Kram

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där, men här måste det vara dammsugarsladden för att Raja ska "fastna". Fast kött eller matte får henne oftast att trotsa svårigheterna;-)

  Nessen blev jättefin!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Super läcker!!

  Undrar, precis som Catarina, hur du gör den högre? Antar det är hörnen du skär i andra mått?

  kram Gudrun

  SvaraRadera
 6. Nessen blev jätteläcker, gillar färgerna.
  Sicken jycke! Fick du lyfta på sladden så att hon kom fram?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Fina färger på din necce!

  SvaraRadera
 8. Hihi, vilken liten fegis! men som någon tidigare skrev så kanske det ser ut som en orm, och då förstår jag henne fullt ut.
  Nessen är jätteläcker!

  SvaraRadera
 9. Filurvovve :-))

  Necessärerna är super!

  Kram o trevlig jobbvecka ;-)

  SvaraRadera
 10. Härlig nesse ,,tycker en trött och sliten evaj,,kram på dig!!

  SvaraRadera
 11. Vilken härlig nesse!
  Tygerna är jättefina.

  SvaraRadera
 12. Min lille hund hade flygit över sladden, när det gäller mat då gör han allt. Men han är ju en prins af Ockelbo åxå ha ha ha.
  Men en gullig prinsessa skall ju ha de fint serverat så klart, hi hii

  SvaraRadera