söndag 9 januari 2011

Nu igen...

...jisses vad inlägg jag skriver idag...har väl fått nytändning av återflytten. Måste säga att jag på nått sätt tycker om det här, tidigare fick jag välja blogspot och de vänner där eller zoomin och de där, några följde hit eller dit men vissa tappades på vägen. Nu när många flyttar till blogspot så tror jag att jag kommer följa fler mer regelbundet och förhoppningsvis även tvärtom. Men nu var det ju min flytt av det mer verkliga slaget jag skulle skriva om. Har flyttat in det nödvändigaste från mitt syrum till dotras rum där jag kommer hålla till ett tag nu, i alla fall när jag skapar. Måste ta några fler grabbatag i det forna syrummet, har nog inte flyttat över mer än en tredjedel....wiii det är vid sånna här tillfällen jag ser hur mycket grejor jag egentligen har, huga huga ;)Så här har jag det nu tillfälligtvis;
Nu ska jag äta nått blev hungrig av det här flyttandet, därefter blir det en varm dusch för att mjuka upp min ömma muskler!!
Kram på er!!

5 kommentarer:

 1. Lotta i S-vall9 januari 2011 17:42

  Full rulle kanlebulle, här städas, rensas o grejar i syrummet åxå. Milde va mycke nytt det blivit det här året. Städning och Bloggbyte , ja allt i ett nafs.
  Ja nu har jag åxå fått bättre koll på allas Bloggar, nyordning kan jag nog säga

  Kramar Lizzan o ha de bäst

  SvaraRadera
 2. Oj, lite roligt med en syflytt också, det skulle jag få en nytändning av, tror jag. Att allt kommer på plats och man kan göra det som man vill ha det. Kul! Hoppas att du kommer att trivas, både där och på spotbloggen. ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det ser väl bra ut! Här håller vi på och packar flyttkartonger och slänger en hel del. Fu 17 vad grejor man samlar på sig!!! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Hej o hå... men det blir nog bra i slutända med all flytt.

  Det går att följa bloggar med rss-flöde också. Det är bara att klicka på den orange fyrkanten i adressfältet och välja prenumerera så läggs det som ett bokmärke och det är lätt att se om det blir nya inlägg i bloggen.

  SvaraRadera
 5. Det är ju inte bara kul att flytta, eller "flyttstäda" då, men samtidigt lär du göra fynd också. Sånt som du gömt och glömt.

  SvaraRadera