fredag 14 januari 2011

Fredagsmorgon...

..och jag tänker mig till jobbet idag. Riktigt pigg är jag då rakt inte, men ett gott försök lär jag iaf göra. Får väl drösa i säng när jag kommer hem. Denna helg är helgen med stort B, alltså vi ska ha våra Bonusbarn, känns som det är länge sen sist. Längtar riktigt efter att få rå dem igen. Får se vad vi hittar på att göra för skoj, allt beror lite på väder och vind. Förhoppningsvis hinner jag lite sömnad och lite röj av syrummen så att jag kan bli klar med tömningen av det forna rummet. Det ska ju som jag tidigare berättat bli rustat för att bli rum till en av sönerna. Mitt syrum ska framöver bli på övervåningen och jag tror att det kommer bli riktigt bra. Har lite tankar om hur jag ska ordna till det och få det optimalt. Förhoppningsvis så blir det även till en början riktig ordning på det hela så att jag lättare kan hålla ordning. Men antagligen följer väl Mucklorna med upp och de lär väl börja med att ställa till med inflyttningsfest och sen glömma att städa efter sig....
Angående gårdagens inlägg så är numera körkort och en av böckerna återfunna, men de andra två som jag har lite tidsnöd angående lyser helt med sin frånvaro, de kommer nog fram när jag slutar leta efter dem.
Igår hittade jag två kul utmaningar, en med niorutor och en där man ska sy bort mer av de tyger man har än man köper. Det senare är nått jag kämpat med de senaste åren och tänker fortsätta med i år. Men jag tänker inte hoppa på utmaningen utan göra det lite mer inofficiellt. mitt mål är inte att minska staschen för den är inte så jättestor egentligen. Men jag vill byta ut den, sy bort alla dessa tröttisar som nu legat och blängt på mig länge nog. Hur jag ska utforma min egen lilla utmaning ska jag klura på och återkomma med. Den första utmaningen med niorutor tänker jag däremot hoppa på officiellt, den verkar skoj, har ett mönster som klurat på länge och nu kanske är just rätt tillfälle att hugga tag i det. Det Anne Marie som dragt igång utmaningen där man ska sy nått med minst en nioruta gärna fler och helst använda tyger man har hemma, passar som fint för mig!!
Nu är hög tid att ge mig ut och starta bilen! Ha en underbar fredag go vänner!!!

4 kommentarer:

 1. Mysigt att ha helgen med Bonusbarnen framför sig! Jag kommenterade precis på din andra blogg, på skidinlägget, och såg sen att du hade flyttat tillbaka hit. Jaja, där finns några rader att läsa från mig även om de nu är inaktuella (eftersom ni bevisligen har kommit hem redan :-)).

  Ha en fin helg, kram!

  SvaraRadera
 2. Är det här jag ska kika in framöver nu då? Jag som helt nyligen hittade till din "ny-gamla-blogg" :-)!

  Kul också att du hittat tillbaka, välkommen & ha en fantastisk helg!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en skön helg!!

  Vilken fin sida du lagt upp nu......inte alls avis!!

  Fredags kram

  SvaraRadera
 4. Hamnade här via quiltinggallery.com och vilken rolig utmaning du gått med i! Lagom stor för att kunna genomföras, det kanske tom med en novis som jag skulle kunna vara med i.
  /Mari

  SvaraRadera