lördag 8 januari 2011

God morgon...
Jisses vad tid och kraft det gick åt igår när beskedet om zoomins nedläggning kom. Är fortfarande lite bedrövad, gillade att tjänsten hade en helhet vilket jag inte sett nån annanstans. Men men ingen idé att gråta över spilld mjölk, bara spotta i nävarna och gå vidare. Under kvällen igår dök det upp en hel nya bloggar att följa. Kommer nog bli bra till sist det här. Tid kommer det gå åt i vilket fall som helst att ta backup på allt, det blir en senare fråga. Nu ska jag rensa och lägga till på min blogglista så att den känns färsk och uppdaterad. Här kommer två bilder på de necessärer jag fått färdigt under året, först en stor;

Och en lite mindre lagom till tandborstarna!Vi har varit på vår årliga fjällresa denna gång till Lindvallen Sälen och då kunde jag ju inte packa toalettsakerna i en gammal nesse, eller hur...;)

6 kommentarer:

 1. Jaha man måste ha en ny nesse när man ska till fjällen, det hade jag ingen aning om??? Nä min gamla från IKEA får åka med i år också ;o)
  Så tråkigt med zoomin men det är bara att bita i det sura äpplet!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygga nessar! Ibland tror jag det är med oss som syr och quiltar som något gammalt ordspråk sa att med prästens barn och lärarnas ungar är det ingen ordning alls. Dvs vi som borde ha snygga påsar och små väskor till allehanda ting har plastpåsar...-jag kände iaf igen mig.

  SvaraRadera
 3. Nä det vore väl förskräckligt om familjen N packaade tandborstarna i en gammal nesse! ;o) Jag har också fixat en ny blogg, men får inte till det riktigt som jag vill ha det. Men det är väl ge sig. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 4. Dina nessar är ju alltid så fina. Sjävlklart måste just din familj ha en ny nesse för varje resa.

  SvaraRadera
 5. Trist att du måste skaffa ny blogg, det är ju så mycket jobb och tar så mycket tid. Som man kan använda till att sy istället. ;)
  Min son var också i Lindvallen, kom hem i tisdags, det var ett gäng grabbar som åkte. Och naturligtvis skulle Casper köra upp eftersom han precis fixat kortet! De varnade på radion för underkyld halka, gissa en som var orolig... Skönt att ni kom hem ordentligt iaf, det är inte roligt att vara efter vägarna i sådant väder.

  SvaraRadera
 6. Hej Lizzan. Det blev ju lite omständigt detta med zoomin-nedläggning, men vi lär oss nog...
  Mig hittar man numera på:
  http://hemsytt.wordpress.com/
  Vi ses.
  Helena

  SvaraRadera