onsdag 26 augusti 2009

Mitt i veckan...igen...Som alltid så bara swischar dagarna förbi och det är bäst att hänga med och försöka ta tillvara på varje minut. Är fortfarande seg, trött i hela kroppen och det värker under fotsulorna. Har inte vågat mig på nån motion sen i torsdags för jag misstänker att det är nått virus eller så som huserar lite lugnt i kroppen. Kikar försiktigt i spegeln varje morgon, men ännu har inget gristryne växt ut i min nuna...så det är nog inte svininfluensan.... Hoppas det antingen bryter ut ordentligt snart eller helst av allt försvinner och lämnar min kropp i fred, gillar inte att ha snyltgästen Herr Virus på besök i min kropp. Har ju som inte tid att vaa sjuk, finns massor som jag vill pyssla med i stället för att ligga nedbäddad. I söndags trotsade jag min trötthet och sydde tre pennskrin, de går ju riktigt fort att sy samtidigt som en del av mina småbitar försvinner, ett vinnande koncept mao ;)


Som om jag inte har tillräckligt på gång så har jag startat upp ytterligare ettt projekt, har börjat sy ett scrapstäcke, riktigt kul och jag tror att det kommer bli rätt härligt. Ska använda ullvadd och flanell till baksida så blir det ett härligt täcke att kura under i höst när kylan slår till. Blandar scrapsen med ett beige tyg som jag köpt en stor bit av på Olssons tyger och stuvar.

Idag är det en mötesdag på jobbet så jag kommer tillbringa min arbetsdag i Tierp, ska nog gå bra det med ;)

3 kommentarer:

 1. Hahahahahahahahahaaaaa gu va du är härlig. Jag blir såå himla glad av din blogg. Vikken rackarns tur att inget tryne är på G
  Det räcker ju långt med Herr Virus.
  Skynda dej o krya på dej nu. Men vila mellan varven.
  Ha de bäst nu
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare. Gristryne!! Hihi!!
  Pennskrinen verkar vara bra för små restbitar, ska jag lägga på minnet. Visa gärna ditt scrapprojekt, för det kan också ge idéer. Själv håller jag på med Herr Sprätt!
  Anna-G/Pumlan

  SvaraRadera
 3. det är så drygt när man går o bär på något i kroppen som inte riktigt vill bryta ut, när man känner sig lite si och så och allmänt hängig men ändå inte så att det är sängläge som gäller... Hoppas nu att du får vakna pigg och full av energi imorgon! Hoppas det gick att ha möte i Tierp oxå ;), stor kram, nu ska jag uppdatarea mig mer här inne hos dig!

  SvaraRadera