fredag 21 augusti 2009

God morgon alla solstrålar!

Vilken härlig dag!!! Solen skiner och det kommer att bli en underbar sensommardag, dessutom är det fredag och veckans sista arbetsdag. Kan man annat än sjunga och vara glá??? Det enda som möjligen skulle kunna dra ner mitt humör är att jag har träningsvärk, ordentligt med träningsvärk dessutom. Tog en PW på 45 minuter igår och träna en kvart alá PR, känner mig duktig även om det kommer att bli lite svårt att röra sig idag ;)
Måste bara berätta en liten pinsam grej som hände igår. Vi håller på att byta bank och allt börjar som smått att falla på plats. Fick besked om att barnbidraget nu ska sättas in på mitt nya konto och jag stegar glatt ner till ICA på lunchen. Plockar på mig lite smått å gott och drar mitt nya kort, inte nån lång kö men jag var inte ensam.... När jag står och packar varorna säger kassörskan, Det medges ej kanske du inte har några pengar på kontot. Gissa om jag hade velat hoppa över disk och nita den störiga kassörskan, men jag lommar dumt fram och drar mitt gamla kort, då ler hon och säger nu gick det bra. Fast jag fortfarande tycker att hon är en störig propp så ler jag lite lamt och ursäktar mig med "att vi håller på att byta bank". Ganska arg på själv över att jag inte kollade läget innan jag åkte igår morse, pengarna hade inte hamnat på mitt kortkonto utan ett sparkonto.... ja ja det som inte dödar det härdar...
Ha e bra fredag!

5 kommentarer:

 1. Igår var jag ytterst nära att råka ut för samma sak som du. Vi håller också på och byter bank och min pension skulle "supersäkert" komma till nya banken. Tack och lov kollade jag innan jag for och handlade en massa färg. Pengarna fanns på "gamla" kontot.

  Expediten där du handlade var ju osedvanligt klumpig!
  Birgitta i Arboga

  SvaraRadera
 2. oh om det hade varit solstrålar här. men de finns bakom molnen. Mer pinsamt hade varit om du inte hade haft pengar alls att betala med.......det är jag lite skrajsen att råka ut för....att stå där med alla varor och så fungerar inget kort. *fniss* det händer mig ofta att jag inte har pengar på mitt ena kort......då halar jagbara fram nästa.

  SvaraRadera
 3. Ha ha, ja det var en himla tur att ett sånt litet - om än pinsamt - ögonblick inte tog död på dig, då hade du varit av betydligt sämre virke än jag har fått uppfattningen om att du är! ;-D

  KRAM - och du, träningsvärk är den skönaste värk man kan ha så njuuut!

  SvaraRadera
 4. Hihihihi, härlig incident :)))
  fast ack så pinsam
  Har gjort samma sak själv en gång.
  Som sagt , det som inte dödar.......
  Men jag tycker såna där grejer är roliga jag :))

  Men rackarns va du är duktig Lizzan,
  heja heja heja.
  Sååå mycket bättre du kommer att må o så mycket piggare.
  Tänk om jag ändå kunde komma igång på samma sätt.

  Ha en kanon helg
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vilken tur att solen skiner i alla fall!

  SvaraRadera