fredag 14 augusti 2009

Fredag!!

Inte hjälpte det mot flugorna med stängd dörr, hela syrummet var fullt av dessa små äckel även igår. Kanske den stängda dörren hade hjälpt om det fått förbli stängd, men så var icke fallet. Och en viss donna i huset fick lusen avläst av sin mor... Men igår trotsade jag dem och hade flugsmällan i högsta hugg (i avskräckande i syfte) och sydde åtminstone lite, fick en filt som ska vara doppresent klar, känns skönt....
Idag är det då sista dagen på jobbet och jag ska bjuda på kladdkaka, grädde och hallon. Själv ska jag låta bli eftersom jag håller mig till kolhydratfattig kost i ett försök att minska volangerna. Vet inte hur många gånger jag gett mig tusan på att nu ska det lyckas och ändå inte kunnat hålla mig borta från dessa små illvilliga kolhydrater.
Har sen fem veckor tillbaka traskat runt mellan 45min -1 timme fem dagar i veckan utan en tillstymmelse till resultat. Denna vecka kände jag mig uppgiven och hängav mig till att bara slappa och sy på kvällarna. Mätte mig docj runt midjan och vägde mig igår och gav nästan av ett iltjut av glädje när jag såg att jag minskat ett kilo och 3 centimeter runt midjan. Tjoho!! Efter middagen åkte joggingskorna på och det blev en 45 minuters runda. Inte särskillt skönt med tanke på att det regnade, jag var våt som en katt när jag kom hem, men jag gick trots dåligt väder peppad av att det nu börjar ge resultat!
Vad helgen har att erbjuda återstår att se men skönt ska det bli att slippa väckas av klockan och få vakna i sin egen takt. Hoppas på skapligt väder så det går att vara ute lite.
Ha en bra fredag go vänner!

3 kommentarer:

 1. Hoppas det gick bra att säga hej då till dina arbetskamrater. Känner jag dig rätt så lär du vara saknad där framöver. Lite hallon kunde du ju äta iaf, och grädde.

  Duktig du är som är ute nästan varje kväll och rör på dig! Du ska vara stolt över de resultat du hittills har åstadkommit.

  Plocka fram den där Paolo-boken och kombinera med lite styrketräning också så har du verkligen satt hårt mot hårt mot volangerna!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Heja på!

  Vad duktig du är som är ute och rör dig varje dag.
  Lycka till på nya jobbet.
  Eva

  SvaraRadera
 3. Grattis till viktresultatet.
  Va kul :))
  Ska bli spännand eåxå att höra hur det känns på nya jobbet.

  Rackarns skit flugor, dom kan verkligen reta gallfeber på en

  Ha de bäst nu o trevlig helg
  Kram

  SvaraRadera