söndag 23 augusti 2009

Bättre väder!

Idag skiner solen och det blir nog ett härligt sensommarväder. Hoppas det kan få mig på bättre humör och mer ork. Igår låg jag mest på soffan och kippade efter luft som en fisk på land. Ont i benen och allmänt sänkt. Var iaf med och firade vår älskade guddotter L som fyllde nio igår, stora tjejen minsann. Så härligt att träffa dem alla tre bustrollen igen och om några veckor ska jag hämta hit dem och de ska vara här en helg, WOW så kul det ska bli.
Har nu fått i mig två koppar kaffe och det känns som om livet är på väg att återvända i min kropp. Tror jag ska ta och sy några pennfack, efter mitt eget mönster som var med i senaste FQ.

Måste även fortsätta min kamp mot scrapsen, som sagt ganska kul att skära upp dem nu när jag har en idé för vad det ska bli av dem, eller rättare sagt flera idéer för det är mycket scraps....

5 kommentarer:

 1. ja scarps har man många av.
  hmm borde ta o testa nåt sånt idag på nya kompisen.
  igår var jag o hämtade min nya kompis ( symaskin en liten o lätt en )
  hmm men nu skiner solen varför får man ågren om man skulle vilja vara inne å sy nu när det är fint väder.ÄÄh får ta ut o gå nu med hund en långpromenad. så kan jag varva lite med o sy idag i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Tänk att hon är hela nio år nu, förstår att det var mysigt att träffa trion igår. Oj vad de kommer att ha roligt när de får tillbringa en helg hos er!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. När du är färdig med dina scraps, så kan du få ta mina!!
  Jag har inte ens börjat skära, bara "tänkt".

  SvaraRadera
 4. Sorry, glömde skriva mitt namn under kommentaren! Anna-G med bloggen Pumlans flitiga fingrar.
  Minnet!!!!

  SvaraRadera
 5. Nu blir jag nyfiken på vad du ska göra med scrapsen...

  SvaraRadera