måndag 4 maj 2009

Ny skräppåse

Just nu känner jag mig så nöjd å gla. På mässan så köpte jag ett mönsterpå en skräppåse av Veronicas. Satte igång direkt när jag kom hem, men så blev det nått kabelbrott i huvvekontoret och jag blev sur, alltihop hamnade i UFO lådan och var inte långt ifrån att åka i soporna. Hade det inte inte varit för att jag använt några av mina favvotyger så hade det nog åkt i sopen. Igår åkte det iaf fram och jag sydde den på mitt vis, inte är den kanske jordens snyggaste men den är klar. Nu hänger den på sybänken och väntar på att jag ska fylla den med trådar och annat skräp. Om jag nu till äventyrs ska sy en till så kommer det bli mina lösningar rakt över, kan inte riskera fler kabelbrott där uppe, det luktar så illa med bränt gummi och svätt hår.

Eftersom den här verkligen blev en WISP och var farligt nära att bli ett långliggar UFO så får det räknas som månadens första OPAM. Så taggad som jag känner mig att minska UFO lådan så lär det bli minst ett par till fardiga saker innan månaden är slut. Ska försöka sitta på fingrarna varje gång det börjar klia i dem att börja på nått nytt innan jag fått klart fem saker till ur låddan (mycket smått skit är det...), ska jag lyckas med det så kan jag inte sitta här och löka, nä bäst att ner med huvvet i låddan och gräva fram nått att hugga tänderna i.........

Ett tillägg, mönstret på skräppåsen kommer härifrån; http://www.abbeylanequilts.com/portfolio.html

8 kommentarer:

  1. Så söt!!! Det var en modell jag aldrig sett innan - kul :o)
    Kram
    Anette

    SvaraRadera
  2. Akta dig så det inte börjar ryka därbak då...om du sitter för länge vid maskinen, menar jag..hehe.
    Sypåsen blev ju jättegullig. Jag har gjort en, men icke likadan som din. Det är en tunn plåtbit inuti den delen som ligger på bordet, och där ställer jag min nålburk med magnet i botten, så står den stadigt. fiffig lösning som jag är mycket nöjd med.

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig modell och du har ju fått till det alldeles förträffligt:-)).Lycka till med dina projekt framöver.

    Kram Gudrun

    SvaraRadera
  4. Den där funderar jag på å sy åxå hmm, jasså man kan få svettigt hår av att sy den.Undras då om de är någe för mig hi hiii.
    försöka kan man ju alltid hi hii-
    jag som ofta gör om på eget vis. ifall de inte blir bra efter mönstert.I alla fall så gillar jag din modell. fick en ide och göra en egen modell åxå.
    hmm....huvvet fullt här eller är det huset fullt !!!

    SvaraRadera
  5. Jättesöt modell, och ny för mig också, kul att det finns så många olika varianter. Kram Kikki

    SvaraRadera
  6. Jättesöt skräppåse! Härliga tyger!
    Kram Kerstin

    SvaraRadera
  7. Den är ju jätte fin ju!
    Jag skall försöka få tag på mönstret.
    Kramen

    SvaraRadera
  8. Den är så söt, även jag köpte mönstret på mässan, läste att även Anna i Skåne hade problem med mönstret, får se hur jag får ihop den när det blir dax.

    Kram

    SvaraRadera