onsdag 1 oktober 2008

Tjoho!

Fick ett smärre utbrott av tjurighetsbacillen på kvällskvisten. Stängde in mig här vid datorn och läste lite mail, surfade och plötsligt dyker ett mail upp, som fick mig att småfnissa lite nu och då under kvällen. Jag har vunnit i en bloggtävling, så kul att vinna och ännu roligare att jag vann bebiskläder :) Gissa om det är en medlem i min familj som är lite skakis i knäna just nu.........

Kläderna kommer från Lilloliv, http://www.lilloliv.se/butik/index.php

7 kommentarer:

  1. Åh gud vad kul, då blir det tillverkning nu då?? (Jag gissar att det var den delen av familjen som skakade..)Eller blir det månne en present?
    /June på www.junebacken.se

    SvaraRadera
  2. Men, men, men, men... Varför ställa upp i en tävling där priset är bebiskläder? Förstår att KG (för jag antar att det var honom du menade) började vrida lite oroligt på sig. ;-)

    SvaraRadera
  3. hej, jag hade tänkt att kolla i ditt "galleri" på lite varinter på ett barntäcke som vi tidigare "pratat" om! Men jaghittar det inte???

    Nu börjar det dra ihops sig lite och vi börjar våga fixa lite inför stundande ankomst! Hör gärna av dig! kram kram // K

    www.KsChokladask.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Ojojoj, tack för länken, men hallå!! Inte blev det enklare av att kikat på alla dem! ALLA var ju fantastiska konstverk!!!
    PLING sa det just i mailboxen och där låg ytterligare en liten kommentar fr dig, så jag mailar dig! Kram //K

    SvaraRadera
  5. Grattis till vinsten! Kommer de till användning......som present menar jag?

    SvaraRadera
  6. Vilken rolig vinst.
    Hade jag vunnit det skulle nog min sambo bli orolig åxå ha ha...
    Nu väntar man att man skall få barnbarn , men de verkar dröja, dottern är 25 år likaså svärdottern å de har inga planer på barn ännu.

    SvaraRadera