fredag 25 november 2011

Vissa saker tåla att upprepas!!

Som att kaffe är en ljuvlig dryck på många sätt och att det finns ingen morgon som det känns så okej att vakna upp på som en fredagmorgon! Trots att jag nästan fick ta till kniv för att skära bort ansiktet från kudden så vet jag att nu ska få sova så länge jag vill två mornar på raken, dubbelgillas av en morgontröttis som mig !! I helgen ska jag leka med kameran, har en lite bilder som ska knäppas som läxa på fotokursen, svårast att få till kommer gruppbilden att bli, men det ska nog lösa sig det med. I onsdags var jag ut med mina arbetskamrater och åt en alldeles förträfflig middag på en Libanesisk restaurang. Mycket mat, god mat och en kul servitör, ett bra recept för en lyckad kväll!!

4 kommentarer:

 1. Sitter här med en lite tidig kopp 11-kaffe och njuter.Ute stormar det och jag är så glad över att få vara inne.Dessutom att det är fredag är inte helt fel heller.Jag hoppas du också får en mysig och härlig helg!!Kramis

  SvaraRadera
 2. För mig är det nästan fredag alla dagar :-) men kaffedrickandet är nästan noll sedan jag slutade jobba. Inte lika roligt att fika ensam.
  Njut av fredagskänslan och tanken på att få sova ut i helgen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kaffe går nästan alltid ner, men gärna med en macka!
  Annars ligger det och skvalpar i magen och gör ont!
  Sk tänka på dig i morgon när jag går upp tidigt och träffar Pinglor!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du är värd den känslan för fredagar... du har ju sååå jobbigt med tisdagarna! Men det där med kniven tycker jag låter lite jobbigt!Är du sååå trött??
  Njut då av de dagar som kommer och dra ner lite på alla måsten och bara lek med kameran!!
  Kram

  SvaraRadera