lördag 12 november 2011

Lördagkväll

Alldeles strax dax att krypa ner i sängen men först tänkte jag skriva ett par rader. Började idag med en duk av de rödvita tygerna, fick för mig att jag ville ha röda hjärtan började leta efter enfärgat rött. Insåg vilket fullständigt kaos mina tyger var i och fick ett infall och hällde ut alla tyger på golvet.
Efter mycket vikande och lite strykande fick jag tygerna i prydliga högar;

Och nu ligger de åter på plats i trådbackarna. Kommer åtminstone för ett tag vara lite lättare att hitta det jag vill ha.


 Dessvärre hittade jag ingen passande röd bland tygerna så nu har en ny tanke tagit form i huvvet, men det får bli morgondagens bekymmer.....samma gäller oredan i min bokhylla..
För nu ska jag sova, kommer inte frysa inatt, för under mitt täcke ligger två stycken mycket gosiga och varma hundar......Tack och go natt!!

6 kommentarer:

 1. Vad lyxigt att ha lite nystädat bland tygerna! Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev.
  Låter skönt med värmekällorna i sängen. Skulle behöva låna dem för vi har bara 17 grader i sovrummet, brrrr.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj,oj vilken ordning det blev i godisbutiken!Kram

  SvaraRadera
 4. Det där kan man nästan kalla kaos... tror jag! Men även kaos kan rättas till med lite envishet... man hittar ju en del när man är i farten och städar!
  Stannar de under täcket hela natten dina sängvärmare?? Mina kommer smygande fram på nattkröken när de börjar frysa och kryper bort igen när det blivit varmt!

  SvaraRadera
 5. Jag känner igen röran i bokhyllan och vi som inte ens är släkt ;o))

  SvaraRadera
 6. Oj, vad du har städat. Det skulle jag också behöva göra bland mina tyger.

  SvaraRadera