söndag 27 november 2011

Snablar vad fort....

..det blir söndagkväll, det är hög tid att släcka lampan och komma till ro för natten. Måste bara skriva att jag beslutat att alla tre som vill anta min utmaning kommer få en varsin hög bara ni skickar mig era adresser, min mail är hizzan och ett såndärt snabela och gmail punkt com.
Vädret satte stop för mina planer att vara ute så mycket som möjligt idag, det fick bli lite inomhusaktiviteter istället. Har bakat lussekatter och sytt en hel del, en bakduk är nästan klar sånär som på handsömnaden av kanten. Där har jag quiltat av hjärtats lust och därmed så gott som klarat även novembers hjärtan. Passade bra att sy hjärtan just idag när tankarna funnits hos en ängel som valde bort livet för just två år sedan. Saknaden är fortfarande lika stor även om det inte gör lika ont längre.
Sov gott och ta hand om er!!!

5 kommentarer:

 1. Tänk vad fort tiden går.
  Både en helg på två dagar och en tidsrymd på två år!
  Tänker på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Läcker bild.
  Tiden rusar iväg och snart är det helg igen ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Har missat ditt glurr,,hade passat som pricken över iet,,sitter just och syr i svart/vitt ..hmmm.Tala inte om tiden ,helgerna eller veckorna,,de bara försvinner i ett huj!!Kram på dig och hoppas vägarna är framkomliga imorgon när du ska till jobbet

  SvaraRadera
 4. Jag får tacka! Jättekram, Gunilla G

  SvaraRadera