söndag 6 november 2011

God söndagsmorgon

Idag blev det riktigt lång sovmorgon för att vara mig, sov ända till tjugo minuter över nio, antar att min kropp behövde det efter två intensiva dagar i Älvsjö. Det var så kul att komma hem igår och mötas av två yberlyckliga hundar som nästan slogs om att få vara närmast, tom grabbarna visade glädje över att ha sin mams hemma igen. Nu ser jag fram emot september och Quiltköping, men vem vet kanske att jag kan klämma in nån syhelg eller så innan..... Ska strax äta lite frukost, därefter blir det en stund på kammaren, ska packa in mina inköp på hedersplatser och sen blir det sy av. Måste ju testa en idé medans den finns i huvvet. Men först ska ni få en närmare beskrivning av vad som kom med mig hem. Först en låda klämmor som jag fick av bästaste Annika, de ska man ha i stället för nålar när man syr på avslutningskanten. Nått som kommer att glädja både mina händer som slipper sticka sig och min familj som slipper sätta sig på nålar som ramlat av.
Sen en hög med underbara härliga retrotyger som ska bli två väskor (just den ideén som ska testas idag).
På min inköpslista stod det svartvita tyger;
....och rödvita;
Fick ett plötsligt infall av att utmana mig själv och köpte dessa tre, när jag skulle betala frågade Sussie om jag tänkt igenom det ordentligt, Liz undrade försiktigt om jag drabbats av feber. Kanske det inte var så noga igenomtänkt eller kanske jag fick ett tillfälligt akut förvirringstillstånd. Det är ju absolut inga tyger som normalt hamnar i min tygsamling, men ibland måste man ju skaka om sin omgivning lite ;)
Näää nu skriker magen efter frukost! Ha en bra söndag allihop!!

5 kommentarer:

 1. Så fina tyger du köpt. Just svartvita tyger brukar jag inhandla på mässor. Kan inte förstå varför jag jömt har brist på sådana. Och du ibland kan man inte förstå sina impulsinköp av tyger. Men då får man sätta igång och fundera ut något och ibland blir de bara tyvärr hyllvärmare.
  Du har haft kul förstår jag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för titten! Ja, nålar är big no-no när det gäller avslutningskanter :) Själv kör jag med hårspännen. Funkar säkert lika bra med ex gem. Ska bli skoj att se vad du hittar på med dina nya tygfynd. Kram

  SvaraRadera
 3. Härliga inköp,,men de svarta hamnar närmast mitt hjärta!!Kram och ha en härlig söndag

  SvaraRadera
 4. Åååå de blommiga "romantiska" är så fina... :) Kram fr Lisa i Lysekil

  SvaraRadera
 5. Klämmorna blr säkert en hit... de vore bra till mina krassliga händer också! Fina tyger fick du tag i så klart och det blir spännande att se vad det blir av dem!! Det är härligt att komma hem till två hundar... man vet liksom att man varit saknad då!

  Kram

  SvaraRadera