tisdag 19 augusti 2008

Bestämt mig!!

Förra året vid den här tiden inledde jag en kamp mot volangerna, ni vet de där som hänger över byxkanten. Ökade motionen och åt enligt GI modellen, gick riktigt bra fram tills slutet av september. Närmare bestämt 21:a, då inträffade en olycka i vår närmaste krets och orken till att tänka på kolhydrater och motion fanns bara inte. Det har varit en lång mödosam tid efter det men nu känner jag att jag är nästan återställd mentalt så nu är det bara upp på hästen och ge järnet igen. Motionen har jag väl redan ökat iom en å annan joggingtur, men nu ska det bli mer regelbundet, min friskvårdstimme som jag har på jobbet ska utnyttjas. Dessutom två veckors rabiat GI-diet som inleddes igår. Nu ska jag klara av det här och inte låta massa annat stå ivägen......

6 kommentarer:

 1. Heja Lizzan! Din största och mest hängivna supporter står redo med peppande ord, kramar och kanske ett och annat tips (eftersom jag försöker att äta enligt GI själv, bortsett från lite fusk på helgerna ;-), så kan vi ju dela med oss av goda recept etc. till varandra!). Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag hänger på!! Kanske inte GI och joggning men promenader och viktminskning har jag tänkt för egen del. Har du något mål på hur mycket du vill minska eller är det bara "volangerna" som är i vägen?
  =)
  /June på www.junebacken.se

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Vi kan hålla varandra i handen. Har börjat mina två hårda GI-veckor idag, vilket sammanträffande, har sockerabstinens...

  SvaraRadera
 4. gammalvolangkompis:)19 augusti 2008 19:43

  De fixar du!! vet jag ju, jag vill me men de e mycket nu... orken finns tyvärr inte till just nu.. pööööss

  SvaraRadera
 5. Åh, det låter härligt tycker jag - lätt att säga i mitt tillstånd som närmast höggravid vaggande pingvin! Jag bidrar med att hejja på och översänder massor med disciplin och energi så får du peppa mig om ett drygt år när jag har en liten guldklimp i famnen och ammat klart mm mm mm!
  Lycka till! Kämpa på, vill du så går det! Kramar // K

  SvaraRadera
 6. Lycka till. Och jag tror att du klarar det. Önskar jag hade samma "go" och kom igång själv, att göra något åt vikten.
  Kommer inte längre själv än till: Imorgon skall jag börja.

  SvaraRadera