söndag 3 augusti 2008

Tiden går fort när man har roligt

Och det har jag haft denna semester, men nu är den ohjälpligt slut. Imorgon sparkar allvaret igång, klockan ringer tjugo i sex och då är det bara att masa sig upp och åka iväg. Men som sagt tycker jag att det ska bli rätt skoj att få börja igen, få lite rutiner i kroppen. Hela nästa vecka har grabbarna fotbollsskola och det känns skönt att veta att det har aktiviteter när vi är på jobbet. Kan annars lätt bli att de är rastlösa när vi kommer hem trötta och det brukar sällan vara en bra kombination.

I fredags så var det tidig uppstigning och en snabb röjning (diska och dammsuga) ner en snabbis till affären och inhandla lite gott. Strax efter tio fick jag fint besök av Smålänska fru Seppälä. Vi fikade ute och pratade en massa strunt. Efter fikat for vi till Thuns och en lååång härlig shopping stund, en del provande, klämmande och skrattande blev det. Vi hade båda lite i korgen när vi gick ut därifrån. Jag köpte mig ett par cykelbyxor att ha när jag springer, så nu är det bara att fortsätta med den vanan :) Tog faktiskt en tur på fredagskvällen tillsammans med killarna som cyklade. Fick hjälp med att springa mer än gå denna gång, varje gång jag stannade upp och gick så började ett gäng flugor surra irunt mitt ansikte och de försvann när jag sprang, annorlunda men bra motivation. Tack Tack Kära N för en underbar dag!

På fredagen hann jag även med att klippa håret, goa tjejen E som har gått ett år på frisörlinjen tog sig an uppgiften och den skötte hon med bravur. Numera har jag en kort lugg, har inte haft på flera år, kändes lite ovant först att se sig själv, men jag vande mig snabbt.

Lördagen var det dags för kräftskiva hos Frugan. Vi åt och vi drack alldeles för mycket i vanlig ordning och det känns idag, men trevligt hade vi! Om man inte passar sig så kan det efter fyra nubbar och tjugo kräftor växa klor ur näsan.....

Idag har det som sagt varit lite segt men jag picklar på lite i syrummet iaf, just nu broderar jag kärleksglas på fuskskinn som ska bli en necessär, en till med samma motiv men annat namn ska det bli. Necessärerna och tillhörande handukar är beställningar och ska bli bröllopspresenter, har med andra ord en deadline som är snart.....ja ja jag är ohjälplig!

2 kommentarer:

  1. Men hallå där! Så snyggt ditt hår blev! Du passar jättebra i lugg, det lilla jag kan se här iaf. Synd att du inte hann klippa dig innan jag kom (fast det kanske var för mkt begärt, klockan var ju faktiskt bara runt 10 och "normala" människor, som dessutom har semester, vaknar väl inte i ottan som vi gör..) ;-)

    Kram igen!

    SvaraRadera
  2. Horn i pannan brukar jag få, men klor i näsan har jag nog aldrig hört talas om förr. Frågan är om det är nubbarna eller kräftorna som är orsaken??
    Kramar Ullis

    SvaraRadera