fredag 15 augusti 2008

Tjoohoo!

Rackarns så snabbt fredagen kom denna vecka, inte för att jag klagar, ohh nej!! Finns det nått bättre än att vakna upp upp med vetskapen att det är veckans sista dag? Det är ju inte så att jag flyger upp, men betongskorna som jag har på måndagen har bytts ut mot plasttofflor. Just denna fredag hade jag dessutom en timmes sovmorgon. Känner mig faktiskt riktigt pigg nu!
Jag har ju som bekant ingen internet uppkoppling i mitt syrum för tillfället, det hindrar ju inte mig från att surfa, vi har två surfbara datorer på övervåningen. När jag väl är i syrummet så syr jag mer koncentrerat, vilket får mig att fundera om jag kanske skulle låta bli att koppla upp min dator igen. Men den tanken flyr ganska snabbt, behöver min dator och möjligheten att stänga in mig på mitt rum när det blir för mycket. De två senaste dagarna har jag faktiskt sytt en del, en svart/vit väska och ett barntäcke som legat ett tag har äntligen blivit klara.

Ikväll ska killarna iväg på träningsläger till lördag eftermiddag, dottern ska spela match. Så KG och jag får huset för oss själva, misstänker att jag då sitter och syr KG sitter med sitt dataspel. Har fortfarande en del halvfärdigt att färdigställa och det är just nu prio 1 på sömnadsfronten. Men dagens prio1 är väl att åka iväg till jobbet så det blir helg nån gång....

2 kommentarer:

  1. Vilka ljuvliga saker du sytt klart.
    Och visst är det härligt att det är fredag.
    Kram Kerstin

    SvaraRadera
  2. Så fina de blev! Har du också halvfärdiga saker?! Trodde att det bara var jag...;-)

    SvaraRadera