tisdag 5 augusti 2008

Tisdagmorgon

Om det kändes tungt att gå upp igår är det ingenting mot vad det kändes idag!! Ögonen är fullsmetade med grus och huvvet känns som det är gjort av sockervadd. Gjorde två koppar kaffe när jag vaknade, filtret hade vikt sig och det jag hällde upp i koppen såg mer ut ut som smutsigt vatten än kaffe, det var bara att göra om.
Första dagen på jobbet gick i ett huj, rätt mycket att läsa in sig på och lite andra administrativa saker att arbeta undan. Tror faktiskt jag fick undan det mesta. Morgonen startas med ett möte, hoppas det är lite fart på det annars somnar jag. så trött som jag är idag.
Orkade faktiskt med lite sömnad igår, broderade en av handukarna, nu är det bara en kvar och sen återstår att sy ihop necessärerna. Kommer nog gå finfint att hinna i tid om jag bara orkar sy idag när jag kommer hem.
Vilket väderdet är idag, regnet öser ner och det är kallt, riktigt kallt, känns nästan som höst, men än är det kvar av sommaren!! Vil ha fler fina dagar, grilla och sitta ute, det får inte vara slut än för det går jag inte med på!!
Avslutar morgonens svammel med en bild på våra gosisar, Molly och Prosit;

Nu ska jag se till att klä mig varmt så jag slipper frysa, sen är det väl dags för avfärd. Ha en bra tisdag och var rädda om er!!

3 kommentarer:

 1. Usch ja, det känns verkligen som höst nu... INTE välkommet alls! :(
  Jag var också dödligt trött i morse, grus i ögonen va're här också, så vi kan väl gäspa ikapp fast på varsit håll idag...

  Fint foto på era djur. Molly var verkligen supermysig; stor, hårig och jättesnäll! Prosit (hette han/hon så?) fick jag aldrig äran att träffa. :-)

  Ha en bra dag (idag skulle vi verkligen haft varsin Coffeine Eye Roll On, eller vad säger du?), kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har också klätt mig varmt idag. Frös hela dagen igår! Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Tisdagar är alltid värre än måndagar!
  Man har inte vett att lägga sig i tid, utan man har kvar "helgkänslan" även på måndagkvällen..
  Vilket straffar sig på tisdagen.. ;-)

  // Linblomman Linnea

  SvaraRadera