söndag 6 januari 2013

Ny outfit

Mina termobyxor har varit trogna och kära under ett par år. De är nu trötta och slitna efter krypande på marken och skidåkande. De förtjänar att få gå i pension. Införskaffade mig därför ett par nya igår. Vad kan vara bättre än ett par Helly Hansen i gult. Varma, slittåliga och syns i mörker. Dessutom måste de funka skitbra när jag kryper ikring med min kamera i snön. Ser ju ut som gul snö, gul snö är inge bra och det ska man inte äta!!

Så nu kan jag tryggt krypa vidare utan att nån reflekterar över mig...eller??

6 kommentarer:

 1. Japp! Så är det. Gult syns knappt :o) Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Snyggt, och som Ullis säger... du syns ju nästan inte alls :)))

  Ha de gott, kram!

  SvaraRadera
 3. Djärvt grepp- Fristad gult- ingen kan undgå dig-

  din stil påminner om mitt 3 åriga barnbarns - skillnaden är att han kör med bilar på snön...för det är väl inte det du har i händerna??:)))

  SvaraRadera
 4. Klart att man inte reflekterar över att det är en kvinna i vuxen ålder som ligger och ålar där;-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Japp, du skulle ju kunna ta jobb som pararazzi - eller kanske spion med de brallorna! Nej, tacka vet jag de som syns i mörker. Sonen älskar att ha på reflexväst och det önskar jag att fler gjorde.

  SvaraRadera
 6. Så bra... nu kan du krypa hur mycket du vill i dikeskanterna och ingen behöver köra på dig... för du syns garanterat!! Jag har en sån jacka och gissa om bilarna stannar vid övergångsstället på 76:an när vi kommer för att gå över... mina hundar med blinkande reflexhalsband och jag!?

  SvaraRadera