fredag 4 januari 2013

Årets första.....

....sydda alster blev ett hjärta! Har flera fotoideér som inbegriper härtan. Idag när jag så solen satte jag fart och sydde ett. Gav mig ut glad i hågen och fotade loss, inte det lättaste att få till min ide, det blåste och hjärtat snurrade som värsta karusellen. Nåja nån enstaka bild fick jag iaf, och nu har jag ett hjärta klart och kan ge mig ut flera gånger.


 Ska sy flera vad det lider.... såg att solen dansade så fint och Åsas tips om sol/is rosor dök upp i mitt huvve, kastade mig på marken och tog några bilder, blev väl kanske inte riktigt vad som menas med begreppet, men man kan ju inte få allt här i världen.

 Just när jag låg där alldeles vid vägen kom en bil åkandes, upptäckte den försent så jag låg kva och önskade att inte syntes i mina svarta termobyxor och röda jacka i den vita snön.... Nu var ju skadn redan skedd så jag fortsatte, la mitt sydda hjärtan och tog några på det me. (här är bilden helt obehandlad)

Efter en liten stunds grejjande i Photoshop elements och lite letande på nätet fick jag till ett ordspråkskort som iaf jag känner igen mig i....
Nu ska jag renskära några små HST och se om det snart kan bli nått mer klart :) Tack å hej för mig!!

8 kommentarer:

 1. Hihi, tack för dagens smail :-) Helt underbart att läsa det du tänker o skriver, o hjärtat är ju så läckert o iskristaller o snön är toppen. Ska ta kameran med nästa hundprommis.

  SvaraRadera
 2. Fint hjärta och ordspråkskort!

  SvaraRadera
 3. Vilket bra sätt att starta året med hjärta.Ditt var så vackert!
  Hjärtlig hälsning!

  SvaraRadera
 4. Så rätt du har med det fina ordspråket!! Fina bilder fick du till.
  Men att önska dig osedd där du låg vid vägen kanske inte var såå klokt!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du, det hjärtat tyckte jag om. Så som Du "sytt" ytterkanten var tufft och snöret passar in. Låter spännande med flera fotoideér med detta hjärtat!

  Dollandesign

  SvaraRadera
 6. Så fint hjärta! Jag tror inte du syntes alls där vid vägen, inte med den diskreta klädseln ;o) Kramar Ullis

  SvaraRadera