lördag 12 januari 2013

En bra dag!!

Kan nöjt konstatera att jag hunnit med ungefär så mycket jag önskat hinna med. Startade dagen med en rejäl promenad, riktigt skön start på dagen. Vid hemkomsten hade vi finbesök från svärmor med gubbe, alltid trevligt när de kommer men att de alltid ska pricka in när vi har det som värst hemma :) Hade ju börjat projekt röj, så gardinerna var nertagna låg i hög i väntan på att förflyttas ner till tvättstugan, kryddor var ner plockade från kryddskåpet, veckans reklam låg utspridd på bordet för genomgång. Jag är ju sån att jag börjar överallt och ingenstans för att sedan småplocka här och där innan jag slutligen blir klar. Nåja efter snart 20 år som min svärmor har hon lärt sig hur jag funkar och blir nog inte så förvånad längre ....
Jag lyckades med konststycket att inbilla mig hur kul det är att fålla gardiner så nu är de klara. Tvättade insidan av fönstren för att få bort värsta nosmärkena efter Fröken P samt alla flugskit, kan inte begripa hur de lyckas skita ner fönsterna denna årstid.... Nåja får väl helt enkelt bara acceptera att jag inte kan begripa allt! Slog mig idag hur står skillnad gardinbyte kan göra på ett rum, det är nästan som vi fått ett nytt vardagsrum och jag njuter i fulla drag av den känslan.
Före bytet...

Efter bytet
Nån kreativ sömnad har jag inte ägnat mig åt idag, men nog har jag varit kreativ. I denna gråa vintriga tid har jag inte lätt att hitta inspirationen till att krypa runt på backen eller fota landskap heller för den delen. Efter att insupit lite inspiration från bloggar lekte jag inne istället. Detta är bara ett första försök och jag ska absolut göra flera, men vill ha lite dagsljus.
Nån som vågar på sig en gissning vad jag använt mig av?? Nu ska jag ner och sätta mig i en skön stol och sticka några varv innan det är dags för sängen.

3 kommentarer:

 1. Du imponerar! Fållade gardiner är inte illa pinkat! Får se om jag också kan få mina nya gardiner fållade... Jag gissar att du har varit i grabbarnas kulpåse och lånat lite. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Jag gissar att det är vattendroppar eller kanske olja.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Lödder i diskbaljan...
  Grymt att du lyckades få dig att tycka att det är kul att fålla gardiner! Fint med vita!

  SvaraRadera