måndag 21 januari 2013

Fixarsöndag!

På söndagar brukar jag alltid få sån fart och ska fixa både det ena å det andra, nån form av söndagsångest kanske, vad vet jag :) Runt jul köpte Mellis en ny dator, mamma fick den gamla, köpte mig en ny bra skärm. KG tycker om att spela TV spel, lite av hans avkoppling, enda stället han kunnat gjort det är i vardagsrummet och det har ju inte varit en bra lösning. Nu kom vi på den brillianta iden att dela skärm. Efter ett par veckor insåg vi att det var inte alls nån bra idé över huvudtaget. Han kände sig i vägen, jag kände mig i vägen när jag pysslade i syrummet. Irritation åt båda hållen..... nu var det ju vår återhämtning och avkoppling och det blev ju ingen vidare sådan när vi bara blev irriterade. Så jag tog helt enkelt och städade och fixade om i drängkammaren. In med mitt databord som jag inte gillar att sitta vid men som funkar för TV spel. In med min skärm och playstation, så blev det en mysig liten hörna för den som vill spela. ( rummet behöver en ansiktslyft, men det får bli till våren)

Nu blev ju jag utan skärm och bord, in till stan och köpte en skärm som faktiskt är snäppet bättre för mitt bildbehandlande, stuvade om lite i syrummet. (även här behövs rustas....)Det är inte ultimat på nått sätt men funktionellt tills vidare. Ska åka på lite loppisar och se om jag kan få tag i nått bra bord och hylla så att det kan bli ordning och reda här inne.
Avslutade kvällen med att sy avslutningskant på min scrapshistoria. Tror faktiskt att jag kan få det klart innan januari är slut och därmed vara med i Majas bus :)

Klämmorna jag har för att hålla kanten på plats kan vara en av de bästa presenter jag nånsinn fått. Me löw dem!!!
Nä svammeltime är slut, dags att väcka upp mina grabbar och få i mig lite havregrynsgröt!!
Ha en bra måndag gott folk!!

3 kommentarer:

 1. Härligt när man får sina idéer utförda! Vill se ett färdigt täcke snart, så hoppas du får ork över till lite sömnad i veckan! kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Rusta kan ni göra när ni får tid :D Det viktiga är ju att vi får plats för våra hobbys så kommer resten sen!!
  Var har du hittat de där klämmorna... kan det vara nåt för mina dåliga fingrar tro?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är jättebra och kan absolut vara nått för dig. Vet att Quiltbiten har den, men de finns säkert i fler quiltbutiker!

   Radera