lördag 2 juni 2012

Hur den där......

....rackarns Stormen Pissiblöta har härjat runt vår knut idag. Prinsessan har inte gillat det alls och varit snabb som tusan att få det nödvändiga uträttat och sedan dra som en tok mot huset igen. Hulliganen har väl inte heller varit allt för impad av vädret men hon har inte visat lika tydligt att hon vill in. Vi har haft en riktigt slapp dag och kurat inomhus till större delen, riktigt mysigt har vi haft med film och kortspel allt enligt Lillemans önskemål. Mitt finger börjar hämta sig och jag tror att infektionen börjar ge vika för antibiotikans styrka. Fotograferande har det väl inte blitt så där jättemycket av, konstigt att man tappar inspirationen för sånt som är kul och återhämtande när man som bäst skulle behöva det. Har däremot lekt en del med PSE10 och lär mig nytt hela tiden och det känns kul. Att leka med svartvitt är nu en favvosyssla ....och att fota fötter är en annan...att sen kombinera dem är skitkul ;)
Och kan ni tänka er...jag har suttit vid symaskinen en stund ikväll. Pillat lite med en utmaning från Maja....får väl se om jag hinner klart innan min goding Mr Deadline flåsar mig i nacken.....
Nu har jag och mina favvotjejer krypit ner under täcket och tänker minsann sova...imorgon är en ny dag med nya prövningar och min sista med antibiotika...HURRA för det ;)

4 kommentarer:

 1. Snyggt blir det, din utmaning!!
  Natti natti.
  //Malin

  SvaraRadera
 2. Är det brudens fot? Det är kul att leka med bilder i datorn, man kan ju göra i princip vad som helst med en bild. Många bilder gör sig bättre i svartvitt.
  Kul grej du påbörjat av utmaningen.
  Skönt att fingret blir bättre och att du snart slipper antibiotikan.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, vilken kul väska det kommer att bli!
  Väntar med förtjusning på resultatet!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Samma storm har dragit fram här med! NU RÄCKER DET... tycker både jag och hundarna!
  Så bra att du håller på att friskna till. Sånt ska man inte leka med!
  Din utmaning ser spännande ut!!
  Kram

  SvaraRadera