söndag 10 juni 2012

Det slutade visst....

både att rehna och att hostas, jippiieee!! Efter kvällsprommisen med Prinsessan och Hulliganen tog jag min tredje goa vän med mig, min Canon.....Det var en himlans aktivitet på fåglarna, försökte fånga dem på bild, men antagligen var det hemliga agenter för de flög sin kos innan jag hann ställa in fokus på dem. Humlan tog det lite lugnare och poserade en del framför kameran innan den gav sig iväg...Inte kunde jag motstå maskroserna, de har en speciell plats i mitt hjärta, så är det bara!!

Vissna tulpener en annan grej som jag inte kan motstå trots att de satt precis vid staketet runt en sommarstuga, kollade först noga att ingen aktivitet fanns i huset. Vill ju inte utsätta mig för att nån kommer farandes med ett hagelgevär när jag krälar i diket......

Nu känner jag mig nästan återställd efter infektion och förkylning (för övrigt var läkaren mycket nöjd med läkningen av såren på fingret och nu är sårskorporna borta) men som sagt bara nästan.....har ff några inneboende i min näsa, tänker nog inte göra som kvigan för att mota bort dem.....

Nä jag tar otrivin och näsdukar istället....Nu tänker jag återuppta mina minst 4-kilometer-omdagen-promenader i sällskap att ett stycke lågt flygande Hulligan och en väldans fisförnäm Prinsessa!!! Önskar er en fin-fin söndag!!

5 kommentarer:

 1. Vad roligt att du mår bättre!
  Själv tänker jag låtsas att mina händer inte värker och försöka sy en stund!
  En gång i tiden kunde jag nästan göra som kossan, nu vill jag inte testa ifall det skulle funka!
  Kram på dig , goá du!!!

  SvaraRadera
 2. Så härligt att ha sällskap på sin promenad.Min katt kan jag nog inte få till det:-))
  Skön söndag.
  Kram Gudrun

  SvaraRadera
 3. Så bra att du kryat på dig! Härlig arbetande humla fångade du. Kossor gillar jag också... men det finns inga här hos oss.
  Skön söndag till dig med (resten av den)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj vilken härligt blå himmel du haft. Här har det varit växlande molnighet men ganska varmt.
  Skönt att du är på alerten igen.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kul att du mår bättre igen! Lika fina bilder som alltid - speciellt den syrenälskande humlan ;-)
  Kramiz

  SvaraRadera