söndag 18 mars 2012

Söndagkväll...

...och jag kan utan ironi säga som så att det nästan känns som ett nöje att ställa klockan på 05.10. Efter nästan en vecka i sjuksängen känns det riktigt skönt att få komma iväg till jobbet igen. Har dessutom en spännande vecka framför mig. Vet inte om jag varit riktigt tydlig med det men mitt sökande och springandes på intervjuver har gett utdelning och 2:a april börjar jag på allvar min nya utmaning som jag inte riktigt vet vad den innebär. Spännande ska det bli iaf. Egentligen börjar jag som sagt i april men jag ska göra min första dag redan på tisdag. På torsdag håller jag kurs i HLR (Hjärt och Lungräddning) för kollegor på en av de andra öppenvårdsmottagningarna, lite pirrigt men samtidigt riktigt kul, brinner verkligen för det här med HLR!!!
Som ni nog förstår blev det ingen fototur för mig igår morse, dels var det jämngrått ute och dels hade en elak magbacill bestämt sig för att härja runt med mig. Sov nog största delen av dagen, klarade knappt av att ha datorn igång ens. Idag har det oxå varit rått ute men jag är piggare och har varit ute bland mossan.
Gjorde även ett besök i syrénhäcken ;)
Även syrummet har fått ett besök och jag har startat arbetet med att sy ihop mina scrapsblock, har dessvärre inte kommit så långt att det finns nått att visa upp ännu..... Nu ska jag kika runt lite hos er andra innan jag sover gott i min renbäddade säng....finns nog inget så gött som att krypa ner mellan rena lakan....

6 kommentarer:

 1. Fina naturbilder som vanligt!

  Ha en bra dag på jobbet!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder... och våren kan inte gömma sig längre!
  HLR- utbildning... den skulle jag behöva uppdatera! Jag var HLR- instruktör på RödaKorset under 10 år medan jag arbetade... men en del har hänt sen dess.
  Hoppas att du får vara frisk ett tag nu!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya jobbet... Nya utmaningar behöver vi alla ibland:). Och skönt att höra att du är frisk igen och börjat kika på tyger igen...

  SvaraRadera
 4. Det är bra att du lär ut HLR...vilket behövs och jag vet hur viktigt detta är att kunnna ,,eftersom jag fick erfarenhet av detta för drygt ett år sedan!!
  Hoppas nu att det går bra för dig i veckan och det inte blir något bakslag på denna f..b.. förkylning!!Kram och ha en fin vecka!!

  SvaraRadera
 5. HLR borde alla kunna. Själv gick jag kursen för 30 år sen. Kan ärligt erkänna att jag inte kommer ihåg ett smack så lite uppdatering vore inte fel. Kramar Ullis

  SvaraRadera
 6. Har helt missat att du varit sjuk, skönt att du har blivit bättre! Lycka till på nya jobbet! Kram!

  SvaraRadera