söndag 11 mars 2012

Efter slölördag kommer....

...fullfart sönda.....trodde jag iaf, men si så var inte fallet!! Känt mig slö och i behov av vila även idag. Har lyssnat på kroppen även idag och gjort sånt som jag mår bra av i lungt tempo. Hoppas nu att jag vilat mig i form till veckan så att jag orkar med den. Har nu bara tre veckor kvar, femton arbetsdagar på min nuvarande arbetsplats. Känns både spännande och ger mig massor av separationsångest. Tänk hur lätt och roligt det är att ge sig in i nya utmaningar och samtidigt så fruktansvärt tungt och jobbigt att lämna det jag har...... nåja, det är ju tre veckor kvar till den dagen.
Eftersom jag ägnat mig åt sånt jag mår bra av så har jag så klart sytt en hel del. Har en ganska sor golvyta att lägga ut blocken på för att se hur det blir, men så har jag ju en Prinsessa och en Hulligan som älska att rasa runt på mitt golv och sprätta runt blocken för mig. Behöver jag säga att vi varit lite osams?


Skickade ut tjejerna och stängde dörren så jag kunde jobba ostört, eller inte var det väl ostört då de satt utanför dörren och gnällde.... men blocken fick ligga där jag la dem iaf ;)


Nu ska jag fundera på om jag ska gräva mer i scrapstunnan och bygga på det hela lite till eller nöja mig med den här storleken, Tar mig en funderare på det under veckan som kommer. Nu ska jag ta och ge mig in i bildernas förtrollade värld och se om jag kan lära mig mer om Photoshop elements!!

7 kommentarer:

 1. S N Y G G T ! !

  Ja, tänk om man kunde stänga dörren ibland?!
  Vad skönt det skulle vara!

  SvaraRadera
 2. Så snygg den blir. Härliga färger.Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fin!!!
  Kanske tar jag fram mina iallafall!!!
  Har ingen dörr att stänga in till paradiset!!
  Kramen till dig!!!

  SvaraRadera
 4. Åhhh... vad snyggt det blir du Lizzan!! Du är en fena på det där du och hur du hinner kan jag då rakt inte fatta!! Jag är "bara" hemma och får ingenting gjort!
  Lyssna lite mer på kroppen så blir du duktig på det med!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åhh, så snyggt det blir!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättesnyggt... Tänk va vi har i våra "skräp"korgar:)

  SvaraRadera