måndag 12 mars 2012

En dag närmare fredag

Känner på mig att det här kommer bli en tung vecka, är sååå sjukt trött att jag  inte vet vilket ben jag ska stå på, så jag har lagt mig ner...Sy orkar jag knappt tänka tanken på idag så det får vänta tills en annan dag. Tycker att det just nu är svårt att hitta motiv för att fota, en grå dag är just bara grå och en solig dag känns ljuset så platt. Några vårtecken i form av blommor hittar jag inte. Var ute en sväng på lunchen idag och tänkte att där ska väl finnas nått vackert, men det var mest trist där med. Försökte mig på att fota en stor svart fågel (skitdålig på vad de heter...) den blev smått irriterad på att jag var så närgången och flög sin kos. Denna bild är väl egentligen inget annat än ett totalt misslyckande, men jag gillar nått hos den, kallar den Vingslag,
På väg hem så fick jag syn på att tre råddjur var på väg över vägen lite längre fram, stod på bromsen dök ner i baksätet, greppade kameran och smög fram med bilen, ner med rutan och knäppte på som tusan. Dessa parvlar blev varken skrämda eller irriterade, mest nyfikna och jag  fick några riktigt fina bilder.
Nu är jag trött och tänker nog sova alldeles snart......

4 kommentarer:

 1. Håller med dig om att det känns som om det kommer bli en tung/seg vecka

  SvaraRadera
 2. Vill inte att det blir en seg och tung vecka!
  Gillar "dina" rådjur!!!
  Vacker komposition!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så vackra dina rådjur är.

  Kram Marianne

  SvaraRadera
 4. Trägen vinner... ibland finns motivet bara där och då gäller det!! Din bild är jättefin... att rådjuren är det vet ju alla... men det gäller att få dem med på bilden!
  Ligg nu ner i sängen och var en snäll flicka så ska du se att det hjälper!
  Styrkekramar

  SvaraRadera