måndag 19 mars 2012

Snart över....

,,är nu denna måndag och det tycker jag är bra!! De flesta dagar avslutas med ett leende, vissa för att de äntligen tar slut och andra för att de varit en bra dag. Denna måndag avslutas med ett leende och en skön suck över att den är slut och kan placeras i mitt förflutna utan att egentligen sätta nått större avtryck. Jag är av den bestämdaste åsikt att även dessa dagar då det mesta strular och känns pest behövs för att skapa balans i livet. Om alla dagar var rosenskimrande och gick på räls så skulle jag nog snart sluta uppskatta godbitarna i vardagen och det vill jag minsann inte!!
Efter en välbehövlig prommis med Prinsessan och det vilt stretande Hulliganen så satte jag mig vid symaskinen, inget får mig att rensa tankarna som att bara tuta och köra. När jag kände att nä nu orkar jag inte sy ihop fler scrapsblock och tänkte ge upp, fick jag syn på en bunt otäcka omöjliga block som legat och skämts i en låda många år nu. Efter en liten chattstund med Maja så sydde jag ihop dem till en topp för att bli ett Afrikatäcke....ska försöka klura ut nån rolig ram på eländet så att den inte är alltför sorglig när den väl är klar....
Dagens bild blir en från gårdagen som jag lekt loss lite med i Photoshop för att skapa en känsla från förr... ..
Nu ska jag krypa ner och vänta på Sandmannen och lägga denna dag i högen från förr ......

8 kommentarer:

 1. Gillar din quilt skarpt..tur den slipper ligga och damma i dina lådor...jaha hon Maja hon sätter fart på en...../kram på dig

  SvaraRadera
 2. Håller med, vissa dagar måste vara pest för att man ska fatta när det är bra!
  Jag tycker den där toppen ser rolig ut! Lovande skulle jag vilja säga!

  SvaraRadera
 3. du fixar en ram lätt som en plätt och sen är det skittisdag igen då :D Men det har kanske gått över det med efter din betraktelse över dagar i dagens inlägg ?!
  Hur som helst... ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Flotte bilder du har tatt, både i dette og tidligere innlegg. Liker godt utkastet med dine scrapsblokk, blir riktig fargerikt og friskt. Ikke dumt dette du har her heller.
  Enig i at man må ha noen dårlige dager imellom for å sette pris på de bra....
  Ha en fin uke.

  SvaraRadera
 5. Hade inte läst din blogg innan jag utgöt mig om min dag!
  Du fick den ocensurerade versionen!
  Afrikatäcket är jättefint!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 6. Vaddå eländig och sorglig??
  Det vill bli bra!!
  Jag tycker den är snygg och barnet i Afrika kommer hålla sig varmt.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Dessa block finns hos mig också, fast jag har många flera som jag ska sy ihop...var väl ett byte på någon lista för flera år sedan:O))

  SvaraRadera
 8. Fina block!! Jag - som bara syr raka sömmar - e impad!! Kram

  SvaraRadera