torsdag 20 oktober 2011

Torsdag morgon

Fy tusan så mörkt det är ute, det är en sak jag faktiskt inte gillar med hösten. På kvällen gör det inte så värst mycket att mörkret smyger sig på. Då tänder jag ljus, kryper in under en gosig filt och myser. Jag som är som en sur svårstartad motor på morgonen får det inte lättare att komma igång när det är becksvart ute. Idag åker jag buss till stan, efter olyckan i december har jag lite svårt att slappna av, perfekt att då kunna sitta och svamla ihop ett Blogger inlägg på mobilen. Kan tänkas att alla ord inte stavas som de ska, men det bjuder jag på..... Nu ska jag testa om jag kan lyckas få in en bild oxå....

5 kommentarer:

 1. och bild kom...blev så glad av den när jag öppnade bloggen idag.Precis en sådan färgklick behövs för att vakna till i det grå vädret!!
  Håller tummarna för en bra dag!!Kram

  SvaraRadera
 2. En härlig sommarbild livar upp i grådasket. Vart tog solen vägen som utlovades idag?
  Kram

  SvaraRadera
 3. En blomma kan vi alla behöva då och då!
  Ha en RIKTIGT bra dag!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Usch ja, jag har också svårt att komma upp och igång på morgonen och inte blir det lättare av mörkret. Precis som du älskar jag hösten men inte mörkret.
  Ett tips till tårtan du ska baka: min dotter Petronella fixade tårta till maken när han fyllde år i september och hon hade i Nutella. Jag var mycket skeptisk till det men det var faktiskt jättegott! Så har du inte testat det förr så är det ett hett tips! =)
  Hoppas du får en bra dag,
  kram

  SvaraRadera
 5. Verkligen en glad färgklick i det gråa trista utanför - måntro den drog med sig lite sol ändå...för nu kikar den fram...
  Jättefin bild o det går ju jättebra att blogga med mobilen men jag får ofta flytta bilderna lite då jag kommit hem igen har jag märkt.
  Kramis

  SvaraRadera