onsdag 19 oktober 2011

Onsdagkväll

Den här veckan har väl inte flygit fram som andra veckor, den går lite makligere. Mycket far i mina tankar och många bollar rullar runt mig. Alla bollar gillar jag inte och önskar att jag kunde sparka bort, andra bollar gillar jag och vill att de kommer närmare och inte bara rullar runt. Nu blev det så där kryptiskt igen, men det är för mycket lösa trådar för att jag ska vilja prata ur skägget riktigt ännu.


På lördag fyller min lilleman 12 år och jag måste nog börja inse att han faktiskt inte är nån lilleman utan börjar bli en stor kille. Men jag är banne mig inte alls redo att inse det så han får vara min lillkillle ett tag till, om inte för alltid ;) Jag brukar säga "man är alltid sina föräldrars barn" och barnen är alltid små och bör förmanas ..... Dessutom fyller vår nya stjärna på familjehimlen 5 månader, men där har vi en som alltid kommer vara min bebis, så det så!!
 Var på lite tjurigt humör idag när jag skulle hem, bara för att la familja skulle slipp få hem en surtant så drog jag en stund på nya stora Gränby centrum. Som utav en händelse hamnade jag inne på Panduro och inte kom jag ut tomhänt inte, men lyckades hålla mig från tygerna, det blev istället sockerpasta och lite annat, nu ska minsann sonen få en hemgjord tårta på sin födelsedag. Hur den ska se ut har jag bestämt, men inte vad jag ska innuti...nån som har nått tips??? Nu ska jag försöka sova lite trots fjärilsboet i min mage. Kan inte låta bli att längta lite tills imorgonkväll....

4 kommentarer:

 1. Hoppas du kan sova gott!!!Kram

  SvaraRadera
 2. Så hemlighetsfull som du är så kan du nog inte siva alls! Hoppas att det är en bra och rolig hemlis!
  Kram och sov Gott.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder!
  Särskilt lillprinsessan!
  Vi hörs!!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vår favorittårta är fylld med äppelmos och vaniljkräm och hackad dajmchoklad ovanpå grädden.
  Kram

  SvaraRadera