söndag 2 oktober 2011

Snart slut..

...på en härlig helg! Har väl kanske inte fått så mycket vettigt gjort, inget av det där som pockar på i alla fall. Men vi har varit ute otroligt mycket med tjejerna och de har varit en fröjd att se dem rasa omkring. Det är verkligen en sann glädje att ha fått in den härliga charmiga krabaten i vår familj.
Har i alla fall lyckats med en sak som låg och hängde över mig, hemtenta i kursen Mäns våld mot kvinnor, snart är den kursen klar och ett antal ytterligare poäng trillar ner i min kista och jag närmar mig mitt mål. Har inte riktigt vågat erkänna det men jag läser just nu tre kurser på distans, har än så länge inte haft några större problem att hänga med. Den ena behandlar liknande saker som jag läst i en annan kurs så att jag glider bara med i vågen, den tredje går på kvartsfart och har knappt ens börjat. Som sagt så är den ena snart avklarad och det känns skönt. var lite svettig där ett tag ;)
Hittade en vacker sak i skogen idag och jag hann ,ed att ta några bilder innan bulldosern Kira kom och möljde ner den....
Avslutar med en bild på en lilja som jag köpte härom dagen, ja tro´t om ni vill, men jag har faktiskt två levande blommor i mitt hus just nu ;)

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild på lillprinsessan i full fart med tungan hängande.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!
  Nu verkar det verkligen vara "Full rulle" hos er"!!!
  KRAM

  SvaraRadera